slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Bešumni vodokotlić "Nišava Lux" Metaplast Niš NOVO

2.300 dinFiksno

Leskovac
Novo
Dostupno odmah
452
6
danas
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksandar
Član od 22.02.2014.
Svi oglasi

Visoko montazni vodokotlic za kupatilo "Nisava lux" , proizvodjac Metaplast Nis. Vrlo kvalitetan  besumni vodokotlic u beloj i plavoj boji sa kasetnim plovkom i svim elementima (zvono, plovak, crevce za dovod vode od ek ventila,   potezac, krivi produzetak. . . ) U ponudi model sa i bez stiropora iznutra. Model koji ima stiropor je mnogo poželjniji za kupatila gde dolazi do velikih promena u temperaturi vazduha, odnosno kondenzacije. Stiropor pomaže da se vodokotlić ne znoji (ili kropi). Prodaje se bez elastične ispirne cevi za povezivanje sa WC šoljom. Ovi vodokotlići se mogu montirati i kao niskomontažni, s tim što je tada potrebno da se namesti specijalna ispirna cev.

 

CENA:

 

Vodokotlić bez cevi beli - 2300 din.

Vodokotlić bez cevi plavi - 2300 din.

Vodokotlić bez cevi beli sa stiroporom - 2600 din.

Vodokotlić bez cevi plavi sa stiroporom - 2600 din.

 

Ako vam treba i ispirna cev, ona se kupuje posebno. Cena za nju je 500 dinara, dužina je 1,5m i po potrebi može da se skraćuje. Priključak vode na vodokotliću može da se menja, odnosno može biti i sa leve i sa desne strane. Ukoliko strana koja je podešena fabrički ne odgovara, potrebno je prebaciti plovak na drugu stranu.

 

Šaljem BRZOM POŠTOM ili dogovor.    

Preuzimanje moguće i u mom lokalu u Leskovcu (ukoliko ste, naravno, u mogućnosti da dođete u Leskovac) uz prethodni dogovor oko vremena dolaska. Adresa lokala je TR "Branislav AIB",   ulica 28. marta bb, vodovodna prodavnica do pekare Dubočica, Leskovac. Radno vreme od 09h do 16h, subotom do 15h. Nedeljom ne radimo. Telefon (fixni) u radnji 016/250085.

 

Ako imate dodatnih pitanja kontaktirajte me pre kupovine, rado ću vam odgovoriti. Pozovite na telefon 0615555881 (odgovaram i na Viber).  Dostupan sam i na ovom broju 0652025658, pa pozovite na kom Vam više odgovara.   

Porudžbine možete slati i preko poruka na portalu KUPUJEM PRODAJEM.  
Telefonom lično, SMS-om, Viberom na broj:    (+381) 0615555881
e-mail:  acaveljkovic89@gmail. com

Mislim da OCENE mojih kupaca govore sve o meni. Proveren kvalitet robe i usluge.

          
Pogledajte i ostale moje oglase.

 

ID Oglasa: #160825381
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.