slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

FMD Nora ormarić, iverica/melamin, bela, 20x45x61 cm

5.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
108
5
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

  • FMD moderan, visoki i uzak ormarić sa fiokama biće odličan dodatak vašem kupatilu ili kuhinji.  
  • Ima gladak dizajn i dovoljno mesta za proizvode za negu i čišćenje u kupatilu, i začine, kuhinjski pribor i druge dodatke u kuhinji.  
  • FMD Ormarić sa fiokama napravljen je od iverice obložene melaminom u jednostavnoj beloj boji koja se lako uklapa u skoro svaki dekor
  • Kupatilski ormarić  with one drawer and pullout module
  • Napravljeno u Nemačkoj
  • Š/V/D: pribl. 20.0 x 61.0 x 45.0 cm
  • Visoka otpornost zbog melaminske obloge
  • Visokokvalitetan proizvod

FMD nameštaj

FMD – kompanija koja pripada HORSTMANN GROUP – uspešno posluje na tržištu više od četiri dekade i uspostavljena je na nacionalnom i internacionalnom tržištu.  

FMD Mö bel GmbH proizvodi su izuzetnog kvaliteta. I svojom proizvodjom i dobavljačima, omogućavaju najbolje proizvode za dobrobit svojih korisnika.  

Zalažemo se za kvalitetan nameštaj  "Made in Germany" i "specijalista smo za rasklopljeni nameštaj".

Napravljeno u Nemačkoj
Za više standarda: Nemački industrijski standardi su uvek smatrani svetskim standardom kvaliteta. Naši proizvodi nisu proizvedeni samo prema ovim strogim standardima – mi nastavljamo da razvijamo ove standarde: Samo najviši kvalitet zaslužuje oznaku "Made in Germany".


Visokootporan melamin
Dekorativne iverice presvučene melaminom mogu se univerzalno koristiti  i omogućavaju maksimalni obim dizajna zahvaljujući širokom spektru ukrasa i površina. Oni su izdržljivi i laki za održavanje.


Jednostavno sklapanje
Uputstva za sklapanje koja su sama po sebi razumljiva (engleski jezik nije zagarantovan), nisko umetanje alata, uputstva korak po korak, detaljni crteži, jednostavni za upotrebu.


PEFC - održivost
FMD se oslanja na održivost i povezuje svoje proizvode sa šumama sa sertifikatom PEFC. Proizvodi od drveta i papira sa PEFC pečatom potiču iz šuma kojima se održivo upravlja. U šumama sa PEFC sertifikatom primenjuju se strogi zahtevi upravljanja, uzimajući u obzir ekološke, društvene i ekonomske faktore. Usklađenost sa ovim standardima proveravaju nezavisni stručnjaci.

 

ID Oglasa: #161751456
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.