slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Minimalistička akrilna zidna polica za kupatilo ili kuhinju

2.899 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
197
5
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Imamo zadovoljstvo da vam predstavimo našu novu prelepu i funkcionalnu providnu akrilnu zidnu policu dimenzija 10 x 30 cm! Ova moderna i elegantna polica idealna je za organizaciju i dekoraciju vašeg doma ili kancelarije.

Naša zidna polica izrađena je od visokokvalitetnog prozirnog akrila koji pruža izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Sa svojim prozirnim dizajnom, ova polica je savršen izbor za one koji žele da istaknu svoje omiljene predmete, knjige, kozmetiku, ukrase ili začine bez ometanja estetike prostora.

Njene dimenzije od 10 x 30 cm omogućavaju vam da je lako uklopite u bilo koji deo zida. Bez obzira da li je to mala soba, kupatilo, kuhinja, hodnik ili kancelarijski prostor, ova polica će dodati sofisticiranu notu i pružiti vam praktično rešenje za odlaganje i prikazivanje različitih predmeta.

Veoma je jednostavna za montažu. Dolazi sa svim potrebnim priborom za pričvršćivanje, tako da vam neće biti potrebni dodatni alati. Samo je postavite na željeno mesto na zidu, zakačite je i spremni ste da je koristite.

Sigurnost nam je na prvom mestu, stoga smo posebno obratili pažnju na funkcionalne detalje.  Maksimalna nosivost obezbeđuje da možete bezbedno odlagati različite predmete, a izdržljivost materijala garantuje da će polica ostati u izvrsnom stanju godinama.

 

Uvereni smo da će vam naš proizvod pružiti funkcionalnost i estetiku koju želite! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da unesete stofisticiranost uz organizaciju u svoj prostor!  

 

Karakteristike:  

  • Transparentna zidna polica
  • Elegantan, minimalistički izgled
  • Dolazi u setu za montiranje (lepljneje)
  • Dimenzije: 10 cm širina i 30 cm dužina
  • Cena je po komadu
ID Oglasa: #155267769
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.