slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Ormaric kupatilo ogledalo LED osvetljenje, 78cm 58cm senzor

9.000 din

Leskovac
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
1.668
54
pre 9 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

Ostalo je i samo jedno sa polomljenim ogledalima u pola cene 9.000 RSD 600din novo u kutiji  belo metalno 

Ormarić sa ogledalom, LED osvetljenje, 78 k 58 cm, Touch prekidač, Bela Elegantna i multifunkcionalna Elegantna i praktična ogledala kombinuju dva osnovna komada nameštaja u svakom kupatilu: zidni ormarić i zidno ogledalo.

Montira se na zid. Ogledalo u kupatilu se obično postavlja direktno iznad lavaboa, ne zauzima nikakav prostor i nudi mnogo.

LED osvetljenje Ormar ima funkciju podešavanja osvetljenja u tri svetle boje: hladno, toplo, prirodno svetlo.

Nudi 3 režima osvetljenja od 3000K do 6500K. Samo dodirnite plavi prekidač na ogledalu da biste ga uključili. Kratak pritisak vam omogućava da prelazite između ove tri vrste svetla i dugi pritisak da biste podesili osvetljenost svetla.

Osvetljeno plavo dugme je takođe jasno vidljivo noću. Visokokvalitetni metalni ormar za ogledalo Visokokvalitetna LED svetla imaju dug životni vek, a staklo ogledala se lako čisti. Sastoji se od metalne i staklene površine, površina je lakirana, glatka i izdržljiva, tako da ormar za ogledalo ima odličnu otpornost na rđu i koroziju.

Pored toga, klasa zaštite je IP44, koja štiti kućište od vlage i vode, obezbeđujući savršenu upotrebu u vlažnim sredinama, kao što su kupatila.

Praktičan prostor i velika nosivost Ormar nudi prostor za odlaganje 78cm 11cm 58 cm. Iza vrata se nalaze 2 podesive staklene police, na tri visine.

Podesive police možete prilagoditi svojim potrebama.

U njegovom prostranom enterijeru možete urediti prelepe britve, proizvode za ličnu negu, četkice za zube, kozmetiku ili druge predmete.

Skriveni dizajn sprečava ulazak prašine i štiti vašu privatnost. Svaka staklena polica može da izdrži težinu od 12 kg. Nije potrebna montaža.

Ceo ormar za ogledalo u kupatilu je unapred montiran, tako da sve što treba da uradite je da ga pričvrstite na zid i uključite.

Svako ogledalo je upakovano u visokokvalitetnu ojačanu kartonsku kutiju tako da može bezbedno da dođe do vaših ruku.

Informacije o proizvodu:

Neto težina: 16,3 kg; Težina pakovanja: 23,8 kg; Dimenzije proizvoda: 80cm 13,5cm 60 cm; Dimenzije pakovanja: 75,50 k 21,50 k 99,5 cm

Pakovanje sadrži: 1 k LED ogledalo; 1 k dodatak za montažu.

ID Oglasa: #150531744
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.