slika
slika
1 od 2

Polica sa korpom za ves 57x28x141

4.790 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
223
11
pre 9 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 01.05.2016.
Svi oglasi

Šifra: l-1SEO-8171

 

Višenamenska drvena polica modularna Seowood SEO-8171 je funkcionalno dizajnirana polica koja se sastoji od tri pregrade i veće korpe od platna. Idealno je rešenje za uređenje kupatila, pošto pruža prostor za odlaganje prljavog veša, kao i peškira, sredstava za pranje i slično. Takođe se može koristiti za odlaganje veša za peglanje. Polica je izrađena od punog drveta od turskog crvenog bora. Dimenzije police iznose 57x28x141cm. Jednostavno se montira, bez potrebe za šrafljenjem ili upotrebom alata.

  Materijal: drvo (turski crveni bor)
dimenzije (ŠxDxV):   57 x 28 x 141 cm
jednostavna montaža bez šrafova    

 

 

Proizvod je nov i nije korišćen

Šaljem brzom poštom na teritoriji cele Srbije

ID Oglasa: #156169628
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.