slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Polica za kupatilo

3.000 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
13
3
pre 9 dana
Sladjana Radunovic
Član od 19.11.2018.
Svi oglasi
Полица је веома чврста и стабилна и квалитетна!
  •  МАТЕРИЈАЛ ОТПОРНА НА РЂУ - Гарантујемо да је ова туш кабина направљена од нерђајућег челика и за стубове и за корпе. Проверите онлајн документ и знаћете да је код неких нерђајући челик магнетан јер на њега утичу елементи и хладна обрада током производње.
  • НАЈЛАКШЕ ЗА УГРАДЊУ: За разлику од нормалне полице за туширање на тржишту, само треба да окачите корпе са гуменим клиновима на стуб и то можете брзо да урадите. Супер згодан за вас да прилагодите његову позицију у било ком тренутку. (Напомена: Овај сет туш каде није дизајниран за нагнуте плафоне. )
  • СТАБИЛНО И СИГУРНО: Овај организатор за туширање користио је већи стуб и чвршћи је од других, веома јак и чврст када се постави на своје место.
  • ОДГОВАРА НА ВЕЋИНУ ТУШЕВИНА, не за нагнуте плафоне: Ову затезну полицу можете користити на било ком месту све док је висина вашег туша између 61,3 до 113 инча, нема потребе да вас мучимо да сечете шипку.
  • ВЕЛИКИ КАПАЦИТЕТ ЗА СКЛАДИШТЕЊЕ - Величина корпе: 10,62'' предња к 6,89'' страна к 2,16'' дубока. Свака полица може да одложи 2 велике боце са пумпом од 32 оз и неке мале боце од 16 оз. Идеално за садрже потрепштине за купање као што су боце шампона, сапун, регенератор, средство за прање тела, шипка за пешкире, бријач са куком, луфа и још много тога.
ID Oglasa: #166177035
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.