slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Ekskluzivni peškir za brzo sušenje kose

890 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
60
1
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tedy Shop Srbija online
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Ekskluzivni peškir za brzo sušenje kose je savršen dodatak vašoj rutini nege kose. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, ovaj peskir je nežan prema vašoj kosi, a istovremeno je i vrlo topao i udoban.

J Zahvaljujući savršenom materijalu, ovaj peskir ne samo da brzo i učinkovito upija vodu iz vaše kose, već i brzo suši vašu kosu bez stvaranja neprijatnog vlažnog osećaja.

Pored toga, ovaj peskir je dizajniran tako da sigurno drži vašu kosu dok se suši, tako da možete raditi šta god želite dok vaša kosa postepeno suši. Bez obzira na to da li želite da čitate knjigu, slušate muziku ili obavljate druge aktivnosti, ovaj peskir će sigurno držati vašu kosu na mestu, bez rizika od ispadanja.  

Uz ovaj peskir za brzo sušenje kose, možete uštedeti dragoceno vreme i osigurati da vaša kosa bude brzo suva i spremna za stilizovanje. Isprobajte ga danas i osetite razliku koju pravi u vašoj dnevnoj rutini nege kose!

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u.
Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:


Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,
Kontakt telefon primaoca.

ID Oglasa: #149888672
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.