slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Peškir maska za negu lica

1.599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
28
1
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Peškir maska za negu i relaksaciju lica je proizvod namenjen da pruži Vašem licu dubinsku negu, osveženje i trenutak potpune opuštenosti. Napavljena od mekanog i nežnog materijala, ova maska je osmišljena kako bi Vam pružila prijatnost i udobnost tokom celokupnog tretmana.
 

Dizajnirana sa pažnjom prema detaljima, ova maska obuhvata celo lice, omogućavajuči Vam da u potpunosti blagodeti njenih benefita. Zahvaljujući jedinstvenoj strukturi tkanja maska efikasno zadržava toplotu i vlagu, što pomaže otvaranju pora, omekšavanju kože i olakšavanju apsorpcije proizvoda za negu koje koristite.
 

Ova masjka je idealna za opuštanje i relaksaciju. Možete je koristiti u kombinaciji sa omiljenim hidratantnim ili anti – age kremama, serumimna i esencijama kako biste povećali njihovu efikasnost. Tokom tretmana, možete se prepustiti osećaju ugode dok Vaša koža upija sve hranljive sastojke. Uz dodatak aromatičnih ulja ili mirisnih vodica, stvorićete pravu spa atmosferu u udobnosti svog doma.
 

Ova peškir maska je takođe izuzetno korisna za tretmane sa toplim ili hladnim oblogama, koji pomažu u smanjenju otečenosti, umirivanju iritacija ili umornih očiju. Pored toga, maska je jednostavna za upotrebu i može se koristiti više puta, pružajući Vam dugotrajnu negu i relaksaciju.
 

Iskusite osećaj prave wellness terapije sa peškir maskom za negu i relaksaciju lica. Ovaj proizvod je sevršen način da se posvetite sebi, opustite i uživate u trenucima lične brige o koži, ostavljajući je blistavom, hidriranom i osveženom.
 

 

Karakteristike:

  • Dimenzije: 24x26 cm
  • Pruža dubinsku negu, osveženje i relaksaciju
  • Mekan i nežan materijal
  • Sadrži rupicu za nos
  • Efikasno zadržava toplotu i vlagu
  • Pomaže u smanjenju otečenosti, umirivanju iritacija i umornih očiju
  • Može se koristiti više puta
ID Oglasa: #155659663
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.