slika
slika
slika
slika
1 od 4

set za kupatilo koji svetli u mraku

2.299 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
141
10
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milica Mica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi
set za kupatilo koji svetli u mraku Izgled tepiha za kupatilo usvaja šare, koje povećavaju jedinstvenu vizuelnu privlačnost i lepotu, što je pogodno za bilo koju dekoraciju kupatila. Kada izađete iz kade, ne morate da brinete o mokrim podovima, mekana visoka prostirka može da vam opusti stopala. Ovo je veoma udobno uživanje. Tepih se može postaviti bilo gde u kući kao što su kada, tuš kabina, umivaonik, toaletni sto, noćni ormarić, ulazna vrata, stepenište itd. Opis: Set prostirki od 3 komada Naše divne prostirke mogu da sijaju noću! 100% potpuno novo i visokog kvaliteta. Tepih ima poleđinu od gume protiv klizanja. VC daska i poklopac rezervoara su uključeni, kao i tepih i poklopac kutije za maramice. Elastične ivice na navlakama za sigurno, pristajanje. Materijal: poliester Boja: višebojna Mat oko: 50 * 80 cm U Mat oko: 50 * 40 cm Podloga za toaletnu školjku oko: 40 * 38 cm Paket: 1PC prostirka za kupatilo + 1PC U prostirka + 1PC prostirka za toaletni poklopac Paket koji uključuje: Set prostirki od 3 komada. Cena:2299 dinara.
ID Oglasa: #152467926
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.