slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Automatski dozator sapuna bez dodira

2.700 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
17
2
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog

Automatski dozator sapuna: Haiaoxonr automatski dozator pena sapuna održava vaše ruke čistim u svakom trenutku, lako i praktično je koristiti. Samo stavite ruku ispod dozatora sapuna da biste brzo i osetljivo dobili tečnost. Potpuno automatsko i bez dodira, efikasno izbegava prenos infekcija, što ga čini dobrom opcijom za zaštitu zdravlja vas i vaše porodice.

Veliki kapacitet i 2 podešiva moda: Dozator sapuna za ruke sa kapacitetom od 700ml/24.6OZ tečnosti dovoljan je za najmanje 6 meseci upotrebe (3 puta dnevno za porodicu od troje). Dva podešiva moda omogućavaju dobijanje različitih količina tečnosti, zadovoljavajući različite zahteve. Višenamenski dozator sapuna: Dozator za dezinfekciju ruku može se napuniti sa 700ml gela (bez zrna), tuš gela, tečnog šampona, tečnog sapuna, dezinfekcionog sredstva za ruke, alkoholnog dezinfekcionog sredstva, itd. , zadovoljavajući različite potrebe. Savršen je za kuće, kancelarije, škole, hotele, banke, bolnice i mnoga druga javna mesta.

Dozator sapuna za zidnu montažu i 2 metode instalacije: Dozator sapuna za montažu na zid izrađen je od visokokvalitetnog ABS materijala. Dve metode instalacije - bušenje i nebušenje, što ih čini praktičnim za instaliranje. Pogodan je za različite okoline i u potpunosti uzima u obzir različite zahteve. (Napomena: Dozator sapuna treba instalirati najmanje 20cm iznad radne površine kako bi pravilno funkcionisao. )

Ekološki i energetski efikasan: Dozator sapuna za ruke, napajan sa 4*AA baterije, je energetski efikasan i ekološki prihvatljiv. Baterijski uređaj, smešten na poleđini dozatora za dezinfekciju ruku, lako se instalira i menja.

 

 

ID Oglasa: #164644324
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.