slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Rucka tusa LED svetleca Rucica za tus 7 boja

900 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
327
7
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Fenix
Član od 11.11.2021.
Svi oglasi
RGBW LED Shower head X7Materijal - ABS + Aluminijum Dimenzije - 200mm x 80mm x 33mm Ručica tuša sa turbinom koje u kombinaciji sa 7 led dioda unutar njega, menjaju boje u zavisnosti od temperature vode iz baterije/slavine.  
 
U ponudi imamo dva modela od 900din i 1190din.
 
Prelep dekorativni element za Vaše kupatilo, koja uz pomoć male turbine unutar tuša, proizvodi dovoljno struje za svetlosne indikatore.  Tuš svetli u crvenoj kada kroz tuš protiče vrela, u zelenoj kada je hladna, u plavoj kada je hladna voda i kombinacijama.    Troskove zamene ili povracaja robe snosi kupac. . .  Rok za reklamaciju robe 5 dana. . .  RADNA GARANCIJA !   Porucivanje se vrsi putem poruke na kupujem prodajem ili na broj telefona (poziv, sms, viber) Ime i prezime.    Ulica i broj.    Mesto i poštanski broj.    Broj telefona za kontakt.     Slanje: PostexpressPogledajte sve moje oglase klikom na dugme    “ Svi oglasi” Hvala Vam na saradnji
ID Oglasa: #133800282
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.