slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Multifunkcionalni dodatak za česmu i slavinu NOVO

800 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
278
21
danas
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

Savršen mlaz za sve namene

 

Detaljno sperite svu prljavštinu sa svojih sudova i isperite sudoperu lako. Moći ćete da prilagodite tip mlaza shodno trenutnim potrebama. Rotirajući nastavak za slavinu Vam sve omogućava.

 

Dva režima

 

Jedan režim radi na principu jakog i oštrog mlaza koji je idealan za pranje sudova, sudopere, umivaonika, dok je drugi tip mlaza znatno mekši i prijatniji, savršen za umivanje i pranje ruku.

 

Lako postavljanje na svaku slavinu

 

Za samo nekoliko minuta postavite adapter jednostavno, a fiksiran je za slavinu čvrsto, tako da nema spadanja ni pod jakim pritiskom vode. Pogodan i za spoljni i za unutrašnji navoj, čime je kompatibilan sa svim slavinama, univerzalni nastavak za slavinu u smislu montaže.

 

Filtracija vode

 

Najveća pogodnost ovog nastavka je što Vam pruža čistu vodu. U sebi poseduje filtere koji ne dozvoljavaju da prljavština dospe u Vašu čašu. Multifunkcionalni dodatak za slavinu i česmu jer osim što je praktičan, vodi računa i o Vašem zdravlju.

 

Povoljno a funkcionalno i moderno

 

Bez skupih slavina, sa ovim dodatkom dobijate multifunkcionalnu slavinu visokog kvaliteta. Plus izgleda jako lepo i moderno.

 

Tehničke specifikacije

 

Multifunkcionalni Nastavak Za Slavinu je napravljen od ABS-a. Spoljni i unutrašnji navoj. Dimenzije: 9.5x3x2.5cm. Poseduje filter.

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #151879351
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.