slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Multifunkcionalni rotirajuci nastavak za cesmu

1.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
302
4
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Shoping Online
Član od 15.04.2022.
Svi oglasi
1. Са овом новом верзијом славине, умиваоник за купатило је надограђен као све- у- једном јединица са шољицом за испирање уста, лавабоом и славином.
2. Ова славина се може ротирати за 1080 степени и може се савијати или савијати по жељи, омогућавајући вам да потонете. вода допире до сваког угла
3. Двострука функција 2 дизајн воде, лака ротација претвара нежни млаз мехурића у моћан спреј. Глатки млаз мехурића и моћан спреј за кишу. За све ваше потребе у кухињи.
4. Лако се инсталира, само два корака за завршетак инсталације, једноставно и брзо. Промишљеног дизајна, може се директно инсталирати на славине са спољним навојем пречника 20/22/24 мм, а долази са разним навојима, погодним за 99% славина. 5. Може се користити у кухињи за испирање поврћа и воћа, посуђа, судопера итд. Такође се може користити за свакодневно прање купатила, шампонирање, прање пешкира итд. Укључено у пакет: 1 мултифункционална окретна продужна славина.
Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141

ID Oglasa: #147238555
Informacije
Garancije na ispravnost
Povracaj ne vrsimo
Samo zamene iskljucivo nakon sto ste dobili paket u koliko ne prijavite odmah nakon sto dobijete paket ako ima neki problem sa proizvodima nakon toga ne radimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.