slika
slika
slika
slika
1 od 4

Multifunkcionalni tuš dvostrani turbo Masaža QW

799 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
253
4
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
Svi oglasi
JET RAIN COMPACT je moćan i superioran čak i pri niskom pritisku vode. -podesiv ugao tuša, štedi i do 50% vode. -visokokvalitetni ABS materijal, dobra fleksibilnost, otporan na kiseline i habanje, zdrav i dugotrajan. -odgovqra na sva tuš creva i slavine za tuš ili kadu(mehanička ili termostatska). Jednostavno za ugradnju, samo zavijte standardno crevo za tuš i spremni ste.
2 moda tuša-SPA i BOOST
DVOSTRANA Ručica  : Pritisak i dvostrana tehnologija mlaza. Može  efikasno da obezbedjuje do 50% uštede vode, SPA režim: ugrađen gel za tuširanje, režim kupke: ušteda vode pod pritiskom.

TRI  NAČINA : režim kupanja, SPA režim, režim zaustavljanja, modusi kupanja: voda pod pritiskom,   opuštanje mišića , SPA režim: fino prskanje vode, načini zaustavljanja: režim konstantne temperature, dolazi do prekidača.

EXTRA PREDNOSTI:    Da bi se izbeglo ponavljano istiskivanje boce gela za tuširanje tokom procesa kupanja, dizajnirali smo odvojivi prostor za punjenje u sredini glave za tuširanje, omogućavajući vam otvaranje poklopca i slobodno dodavanje gela za tuširanje, esencijalnog ulja, parfema , sapun i tako dalje. Doživite drugačije kupanje.

Pojačani pritisak: Ugrađeni LUV pogon može uvelikO povećati pritisak vode i raspršiti široku maglu, otvor za vodu, u uslovima niskog pritiska vode, može se održavati odgovarajući pritisak,

MATERIJALI VISOKOG KVALITETA: Kompozitni vrhunski ABS čini našu tuš ručicu izdržljivijom i neosetljivom na koroziju. Na površini drške prihvaćen je sloj od 5 slojeva za bolji prijam u rukama i sprečavanje pregrevanja. Silikonske mlaznice mogu da uklanjaju prljavštinu, minerale, naslage tvrde vode i veoma se lako čiste i održavaju.

specifikacija:

Boja: srebrna
Režim: 3 funkcije
Oblik: okrugli
Način ugradnje: uvrtanje
Materijal: ABS

Stil prikaza: preklopnik
Stil prekidača: preklopnik

Posebne karakteristike može se uneti gel za tuširanje, dvostrana glava za tuširanje, 2 načina raspršivanja i funkcija zaustavljanja


Bruto težina: 172g
veličina (cm): 24,8 * 9 * 3
boja: kao što prikazuje slika

Specifikacije:
1. Ako se voda začepi, možete protrljati silikonske rupe, a zatim lako uklonite nečistoće.
ID Oglasa: #144791799
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.