slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Nastavak za slavinu sa usmerivačem mlaza

1.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
103
7
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Nastavak za slavinu sa usmerivačem mlaza predstavlja praktičan i inovativan dodatak za Vašu kuhinjsku ili kupatilsku slavinu. Ovaj izvanredan uređaj dizajniran je sa fokusom na efikasnost, ekonomičnost i udobnost korisnika.

 

Jedna od ključnih karakteristika ovog nastavka je njegov usmerivač mlaza koji omogućava precizno usmeravanje i podešavanje jačine mlaza vode. Usmerivač se može okreniti za 180oC, tako da mlaz prska "uzbrdo". Ono što će posebno biti olakšano kada na ovakav način podesite usmerivač jeste umivanje lica i pranje ruku.

 


Moderan i jednostavan dizajn omogućava brzu i jednostavnu montažu na gotovo sve standardne slavine bez potrebe za dodatnim alatima. Ovaj proizvod je kompatibilan s većinom raspoloživih slavina na tržištu, što ga čini veoma pristupačnim.

 

Uz ovakav nastavak za slavinu, uredite Vaš dom i učinite svaki trenutak u kome koristite vodu, jednostavnim, efikasnim i ugodnim.

 

Karakteristike:

  • Nastavak za slavinu sa usmerivačem mlaza
  • Inovativan dodatak za kuhinjsku ili kupatilsku slavinu
  • Usmerivač se može okreniti za 180oC
  • Moderan i jednostavan dizajn
  • Veoma jednostavna montaža
  • Kompatibilan s većinom slavina
ID Oglasa: #155299539
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.