slika
slika
slika
1 od 3

Nastavak za Slavinu

800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi online
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Nadogradite svoju slavinu štedljivim adapterom i time obezbedite praktičnu i ekološku potrošnju vode! Rotacija 360 stepeni – Vodu možete usmeriti kako god vam odgovara i efikasnije prati sudove! Snažan filter vode – Zaustavlja sve neželjene čestice prljavštine koje se nalaze u vodi! Podesiva jačina Jačinu mlaza možete podešavati preko dugmeta koje se nalazi na samom adapteru. Bez prskanja Sada više nećete morati da pazite da ne ukvasite sve oko sebe. Jednostavna ugradnja Sve što treba da uradite jeste da prikačite adapter za slavinu i spreman je za korišćenje. Efikasnije pranje Ne morate se više mučiti sa pranjem tvrdokornih mrlja na sudovima, sa jakim vodenim mlazom, to je dosta brže i lakše Karakteristike Štedi potrošnju vode, 2 stepena vodenog mlaza Paket sadrži 1 x Adapter za štednju 1 x Nastavak za slavinu Dimenzije 8.5 cm x 5.3 cm Upotreba Adapter prikačiti na slavinu preko nastavka koji dolazi u paketu.

ID Oglasa: #165884001
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.