slika
1 od 1

Tuš

1.350 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marija
Član od 09.02.2021.
Svi oglasi

Multifunkcionalna ručica tuša

?️Cena 1350 din.

-Tuš za masažu glave napravljene su od elastičnog silikona, dovoljno mekane da nežno miluju kožu glave bez povlačenja kose, takođe su dovoljno jake da obezbede odličnu spa masažu u kupatilu i puno pene za zaista dubinsko čišćenje vaše kose ili tela.  

- Raspršivač sa tri režima: režim kiše, režim masaže i režim mešanja. Pogodno za kupanje odraslih, dece i kućnih ljubimaca.  

- Ovo je ručna glava za tuširanje pod visokim pritiskom. Revolucionarna tehnologija mikro-sprinklera čini izlazne otvore za vodu pod visokim pritiskom tuša manjim i gušćim, a brzina protoka vode i pritisak vode se povećavaju. Istovremeno, ušteda vode može dostići 30%.  

-PP filter se može ugraditi u glavu tuša. Uklanja rđu, prljavštinu i druge naslage, ostavljajući vašu kožu i kosu glatkijim i mekšim.  

-Promena dugmeta za uključivanje/isključivanje: Ova funkcija pauze je veoma korisna, posebno kada perete kosu i toliko je teško držati oči otvorene da ne možete lako da dodirnete prekidač na slavini za tuš.  

-Ovaj tuš pod visokim pritiskom sa zapornim ventilom pametno rešava ovaj problem. Nema potrebe da zatvarate ventile ili ponovo podešavate temperaturu vode između.  

 

Specifikacija:  

* Materijal: ABS

* Boja: crno-siva

* Veličina: 27 x 8cm

ID Oglasa: #165918815
Informacije


Nažalost, ne postoji mogućnost ličnog preuzimanja zbog nedostatka vremena zbog posla koji obavljam

✅Slanje robe kurirskom službom na teritoriji Srbije.

✅Za porudzbinu je potrebno :


➡️IME I PREZIME 


➡️ ADRESA I GRAD 


➡️BROJ TELEFONA

➡️ NAPOMENA ZA SVAKOG KUPCA :   

Informacije možete dobiti preko KP poruke, zatim preko sms, viber poruka.  

Hvala Vam!  







PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.