slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Zepter Lotus tuš

9.000 din

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
12
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Radomir Janic
Član od 13.10.2014.
Svi oglasi

Zepter Lotus Shower Head

Najbolji proizvod na tržištu! ! !

Najpovoljnije cene na KP! ! !

SAMO JOŠ 3 KOMADA PO SPECIJALNOJ CENI! ! !

Za tuširanje koje daje snagu i energiju.

Kako da vaša koža bude glatka, a vaša kosa svilenkasta i meka posle tuširanja?

Lako, uz jedinstveni Lotus tus, koji vašoj koži vraća sjaj, tako što uklanja sve nečistoće iz cevi kroz koje voda dolazi do tuša uz pomoć višestrukog sistema filtriranja.

Prečišćena voda ne samo da daje blistavost i sjaj vašoj kosi i koži, nego i značajno utiče na vaše zdravlje. Izloženost hloru i olovu mogu imati za posledicu neurološka oboljenja. Tuširanje sa prečišćenom vodom uklanja nečistoće i mikroorganizme koji štete našem imunom sistemu.

Sedimentni filteri uklanjaju teške metale, fluor, hlor, kao i druge hemikalije, nečistoće, sa 99.9% antibakterijskim odgovorom.

Filter sa vitaminom C deluje kao antioksidant, zahvaljujuci kome je naša koža zdrava i glatka, a naša kosa sjajna i meka.

Tuširanje Lotus Shower Head-om sprečava pojavu osipa na koži, svraba i peruti. Takodje, tuširanje filtriranom vodom smanjuje upotrebu vode. Filteri daju vodu koja ima 2-3 puta veći pritisak od vode sa običnog tuša.

Lotus Shower Head ima čak 280 mikro otvora.

Na slici 4 i 5 možete videti kako izgleda filter tuša posle SAMO 3 meseca korišćenja! ! !

Za sve informacije pozovite 0603424984

ID Oglasa: #165916660
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.