slika
1 od 1

Podloga Za Tuš Kabinu 55X55Cm Braon

2.952 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
114
4
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

PODLOGA ZA TUŠ KABINU 55X55CM BRAON

ŠIFRA: SMA 970434

PODLOGA ZA TUŠ KABINU 55X55CM BRAON

Podloga za tuš kabinu je neophodan dodatak koji će vam pružiti potpunu sigurnost i stabilnost tokom tuširanja. Bez obzira na to da li imate klizavu podnu površinu ili želite da izbegnete klizanje na mokrom podu, ova podloga će biti idealno rešenje za vas.


Protivklizna i stabilna podloga

Sa dimenzijama od 55cm x 55cm, ova podloga je idealna za većinu standardnih tuš kabina. Izrađena od visokokvalitetnog polipropilena sa anti UV tretmanom, podloga poseduje imitaciju drvene teksture, što joj daje elegantan izgled.


Jedna od glavnih prednosti ove podloge je njen protivklizni dizajn. Na bazi podloge se nalazi 14 podnih gumenih jastučića koji sprečavaju klizanje, čime pružaju dodatnu sigurnost tokom kupanja.


Sigurnost i udobnost tokom tuširanja

Podloga za tuš kabinu ima antibakterijska svojstva, što znači da je higijenska i bezbedna za korišćenje. Osim toga, lagana je (masa od samo 0.5 kg), što omogućava lako premeštanje ili čišćenje podloge.


Zahvaljujući svojoj neklizajućoj površini, ova podloga vam pruža stabilnost tokom tuširanja. Nećete morati da brinete o klizanju ili padu na mokrom podu. Osećaćete se sigurno i bezbrižno dok uživate u svom ritualu tuširanja.


Jednostavno održavanje i dugotrajnost

Podloga za tuš kabinu je izrađena od visokokvalitetnih materijala, što garantuje dugotrajnost proizvoda. Takođe, lako se održava - dovoljno je samo da je povremeno prebrišete mokrom krpom ili je operete pod tušem.


Njena braon boja je diskretna, pa će se uklopiti u bilo koju kupaonicu ili tuš kabinu. Bez obzira na stil vašeg kupatila, ova podloga će dodati dozu elegancije i praktičnosti.


Prednosti:

  • Protivklizna podloga koja pruža sigurnost tokom tuširanja

  • Imitacija drvene teksture sa elegantnim izgledom

  • Antibakterijska svojstva i jednostavno održavanje

  • Laka za premeštanje i idealna za svaku tuš kabinu


Pobrinite se za svoju sigurnost i udobnost tokom tuširanja uz podlogu za tuš kabinu. Ovaj proizvod je neophodan dodatak za svaku kupaonicu i pružiće vam stabilnost i sigurnost tokom kupanja. Uverite se sami u kvalitet i funkcionalnost ove podloge tako što ćete je dodati u svoju korpu.




ID Oglasa: #161603091
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.