slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Traka samolepljiva za oko kade Sira 60 mm 3.25 metra Novo

599 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
48
9
juče
Odgovara na 41% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bane
Član od 22.12.2014.
Svi oglasi

Traka samolepljiva za oko kade Sira 60 mm 3.25 metra Novo

 

Sve je novo

 

Cena : 600 din

 

-Sanitarna traka

-Samolepljiva traka

-Sanitarna trak

Samolepljiva traka za kadu, sanitariju itd,

sirina 40mm.

duzina 3.2m.

 

jednostavna montaza  

Traka je, pre svega, pogodna za kupatilske situacije, jer će efektno sprečiti prodiranje vode: oko kade, wc šolje, lavaboa, tuš kabine, ali i prozora, poda, itd.  

Nema potrebe za lepkom, silikonom ili sličnim stvarima. Jednostavne se postavlja, jer je samolepljiva.  

Otporna je na vlagu i vodu.  

Izlivena linija za polaganje osigurava jednoliko pozicioniranje.  

Materijal: PVC
Boja: Bela.

Zaustavite prodiranje vode, vlage i prljavštine u proreze između fuga pločica i spojeva između umivaonika itd. Koristite zaptivnu vodootpornu traku za kupatilo i kuhinju.

Silikon na spojevima između sanitarija i pločica često propada, pojavi se buđ i ružno izgleda. Zato ne trošite vreme uzalud menjajući silikon iznova i iznova, već nabavite vododotpornu traku koja će jednom zauvek rešiti problem na spojevima između sanitarija i pločica.
To je samolepljiva univerzalna traka, koja se lako lepi i postavlja, gde god treba. Bilo da je to spoj između sudopere i pločica ili radnog stola, kade i zida, lavaboa i pločica, oko wc šolje, vrlo lako ćete je zalepiti.

Ona je fleksibilna, vodootporna, postojana, može da se skrati na željenu dužinu. Bez mirisa, ne oštećuje se, pogodna je za sve vrste sanitarija u kupatilu kao i u kuhinji.
Vrlo je bitno, da površinu dobro osušite i očistite pre postavljanja trake. Prilikom postavljanja trake, dobro pritisnite za površinu kako bi što duže trajala.

 
ID Oglasa: #163795720
Informacije

Ukoliko želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke na KP ili u sms-u, Viber -u ili Whats App na broj telefona 064/557-43-66  Bane


-Ime i Prezime
- Mesto 
-Ulica i broj
-Kontakt telefon


Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.