slika
slika
1 od 2

Tuš kanalica 50cm inox-inox

3.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
191
5
pre 13 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Prekin
Član od 16.11.2013.
Svi oglasi

Linijski slivnik INOX Linijski slivnik sa INOX okvirom INOX telom priključkom od fi 50 je vrhunski proizvod dizajniranposebno za kupatila, pružajući istovremeno funkcionalnost i eleganciju. Ovaj slivnik je izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika (INOX), što ga čini izuzetno otpornim na koroziju, trajnim i pogodnim za dugotrajnu upotrebu u vlažnim uslovima kupatila. Jedinstvena osobina ovog linijskog slivnika je rotirajući mehanizam koji omogućava prilagođavanje ugla slivnika prema potrebama korisnika. Ova karakteristika čini instalaciju linijskog slivnikajednostavnom i prilagodljivom različitim situacijama u kupatilu, čime se olakšava održavanje i čišćenje prostora. Sa priključkom od fi 50, ovaj linijski slivnik omogućava efikasno odvođenje vode, sprečavajući stvaranje lokvi i održavajući vaše kupatilo suvim i sigurnim. Njegov elegantan INOX okvir doprinosi sofisticiranom izgledu prostora, čineći ga atraktivnim i savremenim. Uz rotirajući mehanizam i lako održavanje, ovaj slivnik je praktičan izbor za svako moderno kupatilo.
ID Oglasa: #162191315
Informacije

POGLEDAJTE OSTALE NASE OGLASE ! ! ! ! ! ! ! ! !

 * * * * * * * * * * * * *




Za vise informacija o artiklima i cenama koji Vas interesuju stojimo Vam na raspolaganju, poziv, sms, viber, watsApp 063 379 281

 

Garancija na svaki kupljeni proizvod 


NE SNOSIMO ODGOVORNOST ZA OŠTEĆENU ILI SLOMLJENU ROBU AKO ŠALJEMO BRZOM POSTOM 

 

DOBIJATE ZA SVAKI KUPLJENI PROIZVOD FISKALNI RACUN !  

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.