slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

TUŠ novo ! novo 3 načina rade glave tuša pod pritiskom

699 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
372
22
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 06.03.2021.
Svi oglasi
        AKCIJA  ! !! !   AKCIJA   699 din  ! !! !

Tuš sa masažerom
Tuš glava visokog pritiska
Turbo tuš sa podesivim uglom
Glava za tuširanje za kupatilo
Glava za tuširanje pod visokim pritiskom

Kvalitetniji i dugotrajniji tuš od svih za pijačavanje pritiska vode na tržištu - PROVERITE.

Funkcija 3 režima

Dizajn glava tuša pod visokim pritiskom, funkcija - stop: ON/OFF funkcija dugmeta za pauzu, nema potrebe da zatvarate kada se tuširate da biste podesili temperaturu vode.

Ergonomski dizajnirana ručka i 3 različite postavke prskanja za vrhunski doživljaj tuširanja! Otporan na habanje, glatka hromirana završna obrada i polirano ABS kućište da ne izbledi i ne rđa.

Četke za šampon za masažu glave napravljene su od elastičnog silikona, dovoljno mekane da nežno miluju kožu glave bez povlačenja kose, takođe su dovoljno jake da obezbede odličnu spa masažu u kupatilu i puno pene za zaista dubinsko čišćenje vaše kose ili tela.

Raspršivač sa tri režima: režim kiše, režim masaže i režim mešanja. Pogodno za kupanje odraslih, dece i kućnih ljubimaca. Voda je čista, fina, gusta i ujednačena, ostavljajući vašu kosu i kožu glatkom i čistom za iskustvo spa tuširanja u sopstvenom kupatilu.

Ovo je ručna glava za tuširanje pod visokim pritiskom. Revolucionarna tehnologija mikro-sprinklera čini izlazne otvore za vodu pod visokim pritiskom tuša manjim i gušćim, a brzina protoka vode i pritisak vode se povećavaju. Istovremeno, ušteda vode može dostići 30%.

PP filter se može ugraditi u glavu tuša. Uklanja rđu, prljavštinu i druge naslage, ostavljajući vašu kožu i kosu glatkijim i mekšim.

Promena dugmeta za uključivanje/isključivanje: Ova funkcija pauze je veoma korisna, posebno kada perete kosu i toliko je teško držati oči otvorene da ne možete lako da dodirnete prekidač na slavini za tuš.

Specifikacija:
Materijal: ABS
Boja: crno-siva
Veličina: 27 x 8cm

Ako želite da poručite pošaljite nam poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa Vašim podacima:

Isporuka se obavlja brzom poštom.
Post Express-om
-Ime i prezime
-Ulica i br
-Mesto i poštanski br
-Kontakt telefon (obavezno)

Naš kontakt je 0637766362
Pošaljite poruku preko KP/SMS/VIBERA
Lično preuzimanje je moguće na Konjarniku, Mihaila Todorovića 12, kod kafića Troy-a, posle 18.00h  do 18.30h uz potvrdu do 14h tog dana. Na Novom Beogradu u Jurija Gagarina, na OMV pumpi uz predhodni dogovor, obično od 11h do 14h, sem utorka i nedelje.
Pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu.
ID Oglasa: #157172377
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.