kupi_prodaj_menjaj

Aranđelovac

Član od: 02.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Članovi poštovani čuvaj te se ovoga . Administrsator sajta će naravno da pregleda naše prepise na KP, molim Aministratora da ovaj nalog BLOKIRA TRAJNO, pročitaj te zadnju poruku od NAVODNOG ČLANA i sve će Vam biti jasno. Poštovani Članovi u širokom luku zaobilazite ovaj profil iza kojeg se krije, ja sam sada platio školu, učite na tuđim greškama…Poslao mi je telefon koji nema veze sa onim iz OGLASA, telefon polupan na više mesta-znači od Opisa iz Oglasa i Poruka na KP uopšte, uopšte nema sličnosti. .Poslao mi je sada poruku na KP kako ovo nije njegov profil i da ga nije uopšte briga za negativnu ocenu, prosto rečeno smeje se… Zato molim Administratora da stane na kraj blokirajući mu NALOG zauvek….
Ma sve je tako nema greske :-D isti clan je mene prevario pre vise od godinu dana,ja pamtim pa vratim

TV i Video > Kućni bioskopi i saundbarovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je predstavio uredjaj kao da je nov model a kad je stiglo , nije tacan opis i skinuo je nalepnicu sa uredjaja , imam fotografije koje je slao na viber i kad je stiglo istog dana sam mu vratio uredjaj i poslao poruku . .. ali kad je uredjaj stigao do njega odbio je da primi takodje imam prepisku gde pise da ce primiti i vratiti novac . .. ne korektno takodje nije on vlasnik naloga tako je napisao Inace je dotcni Ivan Vlasnik imam sve njegove podatke takodje i br lk . .. tuzicu ga privatno. nemorate prihvatiti zalbu Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.