kupljen nalog u Lapovu-farma p

Bački Petrovac

Član od: 06.06.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan me je kontaktirao da kupim 5kutija od j5 jedna kutija od huawei p smart 2019, huawei jos jedna, ne znam koj bese tacan model, kutiju od samsung a40, kao i punjace od neke telefone. Stigo mi je paket danas, ja preuzeo kad ono imao sam sta da vidim. Kutije su okej, dok punjaca nema, samo jedan neki od Huawei i dva punjaca od nokije starijih generacija. Clan se slozuo uz cenu za 1900din. pristao je i poslao paket. Kad sam otvorio nije ispostovao dogovor. Zato ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Takodje imam svaku prepisku sa ovim clanom. Upravo ce biti kontaktiran i add kp tako da vce nalog verovatno biti uklonjen.
Al ti vera druze, trazi kutiju za sestru kao slicno.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije za preporuku clan poslao telefon po opisu netacan.
Svaka cast druze! E ovako da odgovorim.. Prvo cenkao se dva sata sa mnom cenu kao da smo na pijaci, poslate dotne slike plus polsati snimci ne jedan nego 4 snimka rada telefona sve jasno snimnjeno.. Sta ce vasa primedba biti tel se slabo cuje glavni zvucnik, culi ste jasan i cist zvuk tel sto se visi i na snimku. Plus jos na to covek preti i slicne stvari.. O cemu sve govore poruke na Viber-u cela prepska ima i slicno.. Stvarno ne mogu da razumem takve ljude.. Ali mojih 190 ocena govore sve o meni.. Hvala ti na negativnoj oceni.. Molim admina da ukloni ovu ocenu.. Hvala unapred..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.