KupujemProdajem123

Subotica

Član od: 02.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Našao sam osobu da mu odnese u Suboticu da ne plaća poštarinu, iscimao se da spakujem i odnesem paket toj osobi, blagovremeno mu javio kad ta osoba stiže u Suboticu, a on nije bio tamo da preuzme. Ne javlja se na telefon radi dogovora i samo porukama komunicira. Ne znam u čemu je problem, ali ovako se ne postupa sa ljudima.
KAKVIH SVE NEMA NA OVOM SAJTU! Druze hvala na negativnoj oceni. DOGOVORA NIJE BILO nego je tvoja devojka meni napisala sms da se nadjemo u 19h na sta sam ja odgovorio DA SAM U VOZU i da ne mogu tad LOGICNO i da stizem u 21h i nije htela neki drugi dan!A sto se tice " ne javljanja na telefon ne mogu telefonirati dok sam na poslu! Zbog lampe koja ne vredi ni 400 din on meni daje negativnu, IZBEGAVATI COVEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao biciklu na kojoj je zamenio sediste poslao zaseceno sediste , ne zeli da posalje sediste sa slike uz obrazlozenje da kupujem polovnu a ne novu biciklu i da li sam ja kupio biciklu zbog sedista, trazio da mu uplatim 1000din unapred da mu se ne bi vratila bicikla, vrlo mudro nema sta
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.