Kutak jeftinoće

Subotica

Član od: 11.04.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Sličice i albumi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Suzana se bruka za sitan novac! Uverih se da joj 1 neg. vise vredi, od 50 poz. ocena. Nekorektna i necasna osoba. Za kupljen predmet od 300rsd, koji je uplacen na racun zajedno sa PTT od 200 u vidu CCpaketa, ukupno 500 ja unapred znaci sve, a pa po prijemu nista, morao sam ipak opet 200, jer ona svesno nije. Na primedbu da mi uplati na racun taj dug, prvo se vadi na Postu, iako na priznanici paketa sve jasno pise, a kasnije ne odgovara na KP i Viber poruke. Cak mesec dana me evo cedi kao sundjer, ne bih li zaboravio, ali ne moze tako! A misleci da pravi budalu od mene, ispada sroz suprotno. Obratite paznju pri kupovini i saradnji sa njom! Neiskren i nemoralan prodavac, koji se samo pravi fin.

Sport i razonoda > Skateboarding

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucen skejtbord 31.03 danas 12.04 nema skejta. Kaze poslat, guzva u posti a nece da da kod da proverim. niti odgovara na poruke.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.