Kvalitetno

Stara Pazova

Član od: 26.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve sto se tice prodaje jeste bilo korektno, sem podatka da prskalica nije nova, sto mislim da je ipak vrlo bitno, jer se za par stotina dinara ralzike mogla kupiti nova, a ne koriscena.
Ovde je u pitanju neki nesporazum ili sam namerno dobio ovakvu ocenu zato sto je to doticna osoba htela! 1) Osoba daje ocenu posle nekih tri nedelje.. 2) U opisu oglasa pise ''kao novo'', tako da samim tim ne moze biti nova prskalica, a u opisu da je u odlicnom stanju.. 3) Mogao je kupiti novu za/do hiljadu dinara vise, a ne bas za par stotina kao sto kaze, ako mu to nije bio problem zasto i nije kupio novu iz prodavnice, gde bi cak i racun dobio.. 4) Osoba nije ni zvala, ni slala poruke na KP kako bi rekla svoje misljenje posle kupoprodaje, kako bi se dogovorili, ako mu ne valja da se vrati prskalica, a novac njemu. Kao sto je i naznacio da je komunikacija protekla dobro i da je prodaja bila korektna, tako da ne bi bilo problema povodom toga. **Izvinite kupci zbog ovog coveka i njegove nerazumne odluke, nemam vise nameru poslovati sa njime!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.