lacky

Bačka Topola

Član od: 09.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost teska srca, izbegavam zaista da dajem negativne ocjene, ali na svu moju molbu da mu vratim pribor i bilo koji dogovor, da mi vrati moj novac za pribor koji sam platio 12 hiljada, pludžs postarina 1630din. Bili su bezuspesni, covek nece ni da čuje o tome, vise puta sam naglasio, napomenuo, pitao, da li je nesto radjeno na stapovima, prepravljeno i slicno, covek je rekao nista tako su stigli od preko i sve je fabricki. Kada je stigao paket, raspakovao sam ga, izvadio sve napolje pogledao, imao sam sta da vidim, dva stapa od 240, su kraca za 10cm. Jedanom stapu fali kompletan sprovodnici, jer je polomljene, lak je ispucao na jedan stap. Na dogovor oko paketa da mi smanji cenu spustio je 20e, ali nazalost nista nisam sa time postigao, iskreno moram dati negativnu ocjenu prvi put, kome budu bile potrebne slike da se uveri oko stanja pribora, moze me slobodno kontaktirati i poslacu mu sve slike da se uveri o stanju pribora u kakvom je stiglo. NARAVNO ne preporučujem nikakvu saradnju sa clanom, moje prvo lose iskustvo!
Bože kupio 4 štapa četri mašinice, skoro đžabe, još sam ja kriv za poštarinu!! Pribor je u stanju kako smo se dogovorili, sad da te ocenim i ja?! E neću nego se možeš stidit, prodao si dva kompleta pa ti druga dva ostala bezplatno

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin me je kontaktirao u vezi zamene za telefon. U opisu njegovog telefona koji mi poslao je stajalo da je telefon perfektan. Otvaranjem paketa uocavam nesto sto nema veze sa perfekcijom. Bas je izguljen i izudaran. Baterija toliko brzo trosi da nisam stigao ni da ga pogledam a sa 60% je za 5 minuta dosla do 30%. Sd karticu ne prepoznaje. Njegov nalog ostao. Zaista jedno gubljenje dragocenog vremena.
nije te sramota!! telefon je perfektan!!! i sad se koristi posto sam ti poslao prvi i sutra dan si ga ceo dan testirao nisi mi se ni javljao stavio sam ti plus novac u kutiju lagao si da radis, stvarno sram te bilo telefon ima novu bateriu vidi se u mom oglasu telefon je glanc kao ogledalo ! bez skrivenih mana!! a kamoli izudaran odkud si te lazi ismislio majke ti!!! i u komunikaciji je bilo sve u redu!!! jos dobro da nisi zadrzao novac sto sam ti poslao pazite se njega jer stvarno misli da moze sve da radi zato sto on ima dobre ocene ja mu necu dati negativnu bez veze ali je decko bezobrazan!! jos on gubi vreme a ja mu posaljem tel da ga pogleda svasta! pogletajte telefon u mom oglasu kako izgleda kamoli izguljen!!

Mobilni telefoni > Blackberry

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

imam telefon kod sebe da se vidi i ko hoce da se uveri kako izgleda "maksimalno ocuvan" telefon prosto sramota
telefon stvarno ocuvan po njegovoj starosti 2010 izdanje!! trazio za njega 2000,00 din i pustio mu za 1500,00 dinara stvarno treba razmisliti kome sta prodajes! smesno!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.