Lager

Beograd

Član od: 16.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Buvljak! Na pitanje da li su patike original dobio sam potvrdan odgovor, ali su patike uzasna kopija, jos uzasnijeg mirisa i ne vrede ni pola placene cene. . Svaka skola se placa. Komentari na sajtu su verovatno botovi. Toliko.
ha..ha..pa ovaj deckic nije ni porucio patike a ostavlja komentar..ha..ha.. naravno vidi se da je ovo komentar od konkurencije i to jadne.. ako ako.. to znaci da smo najbolji.. hvala!!!

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

danas sam bio licno i kupio patike. razocaran sam sto su bile skuplje nego ad su slate brzom postom. .nema nikakve logike a ako je i tako onda treba to unapred objasniti. .Jer ste mi odgovorili da nije nikakav problem da dodjem i da ih licno preuzmem da bi smanjili troskove transporta. Ovako ja sam kupio patike po 20 evra umesto po 16 evra. tu nesto ipak nije u redu.
pa lepo vam je receno ako hocete patike da kupite u radnji kod nas da one kostaju 2400din(20e) zbog poreza i ostalih stvari..a ako hocete da vam ja licno posaljem na kucnu adresu da ce onda kostati 16e(2000din)..lepo vam je to objasnjeno ali ste ipak hteli odmah u radnji da ih kupite i nosite odmah..zasto ste to uradili.. ?? sami ste to hteli i sad stavljete komentar..veoma bezobrazno sa vase strane!!!

Obuća | Muška > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

u oglasu stoji da je obuca od koze , sto nije tacno
da, pise da je koza.. to je eko koza..sto niste pitali??mogli ste da vratite ako vam se ne svidjaju..

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

PATIKE NISU KAO NA SLICI OGLASA! Veliko razočarenje!
kupite naocare..jasno se vidi na slici da su sive a ne bele kao sto vi govorite.. to sto ste daltonista to je vas problem..prvo molite da vam dam ispod cene koje trazim i da vam posaljem bilo koje(nije bitno koje su samo da budu po toj ceni koju vi hocete).lepo sam vam rekao da ih vratite ako vam se ne svidjaju a vi necete jer morate dve postarine da platite.. bezite od ovog clana sto dalje jer je veoma naporan!!!

Odeća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Patike su "made in china" a ne "made in vietnam" kao sto je napisano u oglasu. Od kada sam to napomenuo prodavcu on vise ne odgovara na poruke. Dotle je sve bilo moguce i komunikacija je bila ok. Nakon toga nista i zbog toga ovakva ocena.
ovaj "gospodin" ocigledno nikad nije kupio neke patike u nekoj radnji pa ne zna da se patike proizvode u kini,vietnamu,tajvanu,indoneziji i koreji..(nisu sve iz vietnama) savet: obrazujte se malo po tom pitanju i posetite neku radnju pa ce te videti da sam u pravu..pozz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.