Laki GC 0641449602

Beograd

Član od: 18.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Kablovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Договорили смо се да мењамо каблове главу за главу , ја сам нјему први послао кабал. Након што је добио господин је објаснио да је мој кабал краћи за 10 мм и да има траг на једном есту као да је коришћен, након чега ми је затражио 10 е доплате , пошто ја то стварно нисам проверавао пристао сам нешто мањи износ од 1000 дин. Дан после тога добијам његов кабал са свик страна неке цртици и трагови (господин је рекао да је нјегов без трагова и да је као нов)и плус на све то и његов кабал је био краћи за 10мм. .. Овакве људе не могу да смислим!
Kao prvo doticni je mene prvi kontaktirao i trazio da menjamo kablove i sam ponudio da zeli da doplati 10 eur. Kada sam prihvatio njegovu ponudu, on je odjednom izneo podatak kako je njegov kabl mozda skuplji i da nece da da doplatu, pa je promenio ponudu da menjamo glavu za glavu. I ja umesto da mu kazem dovidjenja ajde sazalim se i pristanem pod uslovom da je i njegov kabl u originalnoj ambalazi i kao nov. Stignje nakon toga njegov kabl, kada on prljav, izgreban i povrh svega prelemljavan i kraci za 30 mm ( a ne za 10 mm kolika je favricka deklaracija ). Ja mu to sve javim i kazem da cu da mu vratim njegov kabl, a on me moli da mu slikam oba kabla da bi se i on uverio, ja opet ucinim i napravim skoro 20 fotografija i mog injegovog kabla gde se tacno vidi stanje oba kabla. Onda on ponovo moli da mi doplati ne 10 eur kako je prvi dogovor bio nego 1000 din. I ja po treci put ajde da ispadnem fer prihvatim, i posaljem mu moj nov kabl, koji je kupljen u 4Audiu pre dva meseca i koji ukupno njie radio duze od sat vremena. Da bi me po dobijanju kabla isti obavestio preko SMS-a uz obilje uvreda kao je i moj kabl ovakav i onakav, tako da nemam komentare na ovako drsko i bezobrazno ponasanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.