Lala

Novi Sad

Član od: 13.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma bezobrazno, napise mi da 09.04.2019 da mi salje sutra karticu, ja cekam kuci i ne idem nigde jer ocekujem posiljku. Posiljka uopste ne dolazi, ja ga zovem na mobilni i to vise puta u razlicitim vremenima i odbija da mi se javi. Pustim mu poruku na KP sa pitanjem dali je poslao -on ne odgovara, opet ga zovem i opet mu pustim poruku na KP i odgovori da je van Srbije i da se cujemo kada se vrati da bi poslao. Prodje par dana i opet mu pustim poruku na KP dali se vratio sa puta i dali je poslao ali sad nece ni da "Otvori" moju poruku kao i na pozive na koje nece da mi se uopste javi a proslo je 10 dana. U medju vremenu moj kolega Jovan Nikolic mu pise sa njegovog naloga i njemu redovno odgovara na KP poruke, kaze da je u srbiju i trazi mu podatke za slanje i hoce odma da mu posalje sto jasno govori da me ovaj clan zavlaci vec 10 dana- 10 dana sam ja izgubio a mogao sam je kupiti na drugo mesto. Cekam kuci kao lud da bi me ovaj clan zavlacio 10 dana. Pa ako neces da mi prodas i neko nudi vise para za tvoj predmet i zelis prekrsiti svoj dogovor jer nemas karaktera - onda lepo kazes da neces slati a ne da me lazes i zavlacis 10 dana! ! 10 dana me lazes i na kraj vise neces ni da procitas KP poruku a kamoli da mi se javis na telefon na kojeg sam te zvao za ovih 10 dana barem 20 puta i nijednom ali nijednom mi se nisi javio! Tako da vi ostali ako necete da prodjete kao ja izbegavajte ovog clana u sirem luku. Znaci komunikacija i dogovor nisu ispostovani i stiklirani su sa "NE"
druze.. ti si ceo ovaj koncept pogresno razumeo. Ako je to tvoje radno mesto moje nije. Najmanje se bavim prodajom nanovim sajtu. Drugo prvu karticu sam ti prodao ispod cene.. i pri tome ti poslo robu nannevidjeno tj pre uplate sto danas niko normalan neradi. I ovo mi je hvala za to. Drugu karticu sam hteo dabprodam tebi ali sam bio u guzvi jer radim druge ozbiljnenposlove. Hvala bogu pa ti je nisam prodao.. a to koga cu ja da zovem i gde putujem nebtreba nikoga da interesuje. Ja ssnne pravdam jer ne zivim od ovoga.. ali nedajem zanpravo da. me svako pljuje javno. I ja preporucujem ostalim clanovima ovog sajta da pri trgovini sa ovim clanom obrate paznju na njegovu drskost.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.