Lale

Leskovac

Član od: 07.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ipak ovom clanu ide negativna kao vrata. .Sa doticnim sam saradjivao sve je ispalo ok, trazio je od mene da mu posaljem maticne ploce i graficke kartice u vrednosti od 14000 dinara neispravne. Paket je stojao 5 dana u posti kod njega u Leskovcu, svaki dan sam ga zvao i prica je bila od danas do sutra kad je dosao zadnji dan pre nego sto mi se vrati paket, on me zove i kaze kako ima novac ali ne moze da ga iskoristi jer knjigovodja nije zavrsila s papirima i tako ja ispadnem glup i posaljem mu novac da plati paket 14000+2300 postarina jer nisam hteo da budem u gubitku, od tog dana covek mi prica smo bajke, oduzicu ti se i tako to, od srede do petka i od petka do srede i tako prodje 2 meseca, svi brojevi su mu iskljuceni. Budite oprezni sa ovim covekom, ne preporucujem nikakvu saradnju jer kupuje neispravne komponente popravlja i prodaje a sami znamo koliko to popravljeno moze da traje. .Ja cu mojih 16000 dinara morati da oprostim, taj novac mi je bio namenjen detetu, jer zena treba da se porodi svakog casa, ko mi ne veruje neka se javi posalcu mu svaku poruku od pocetak poslovanja sa ovim gospodinom, a gospodinu neka je na cast i od tih para nek kupi deci nesto ako ih ima. toliko od mene.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

naplatio si memorije nisu stigle samo ploca i grafike kamere su mi u radnji sve se vidi sta smo izvadili kad posaljes skidam negativnu
Ok poslato je vec greska u prepakiranju :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.