Lale

Priboj

Član od: 09.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > ZTE

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativnu ocenu dajem clanu, nije me ispostovao to jest nije preuzeo paket, pre toga par puta obecavao da ce preuzeti. .na kraju sam morao platiti duplu postarinu. veoma neozbiljno. .

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

sta sa vam kazem od ovog clana treba bezati u sirokom krugu, poklopac telefona prelepi nekom crnom folijom, telefon otvaran posto se vidi prasina unutar ekrana, konektor za usb i punjac odlemljen, jednom recju poslao mi odpad od telefona.
svakom neka se vrati ono sto je zasluzio, pa zasto lazes, ko je lepio originalni poklopac htc... ali zasto trositi reci, uglavnom znam , telefon je ispravan , sve je kao u oglasu, a za 1800 dinara ako je doticni mislio da ce dobiti samsung galaxy 5, e to vec menja stvar, nek ti je sve prosto...

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena ko vrata, covek uopste nije preuzeo paket, posle 15 dana paket se vratio i normalno ja platio sve troskove. Izbegavajte ovakve ljude.
covek je potpuno u pravu, ja sam kriv, zakacili su me praznici i slave, a taj telefon mi je potreban, ne znam sta da kazem dalje, moja je greska, izvinjavam se, pokusacu da kontaktiram ponovo clana, ali nista me ne opravdava!!!!!!!!!!!

Mobilni telefoni > Sagem

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

negativna ko vrata jer je prodavac poslao vodaqfon sa drugom zamenskom baterijom i a dobio je tel sa kamerom ispravan ovakvih se cuvajte i obidjite ih
pa ovo je neverovatno, prvo je kasnio jedan dan u razmeni dok nije dobio telefon, poslao poruku da je sve ok, salje mi telefon koji radi na vip, a napisao da radi na sve mreze, kaze da je u melburnu a u temerinu prima pakete, a baterija je original nokia deset puta bolja od sagemove,ocene upucene meni i doticnom sve govore, eto pa procenite
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.