Land Nintendo Wii

Beograd

Član od: 14.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveka sam lepo pitao da li je sve ispravno, funkcionalno i bez ikakvih ostecenja. Doticni je potvrdio. Poslao mi je izudaran telefon sa svih strana, izgrebanog ekrana na koji je zalepio zastitno staklo pokusavajuci verovatno da sakrije ostecenja. Od opreme u kutiju je stavio samo kabl od punjaca bez adaptera. NEVEROVATNO STA JE COVEK POSLAO. Zamolio sam ga da mu vratim telefon, trazio svoj novac nazad kroz razne kompromise da bi doticni poceo da preti sa bratom koji je inspektor. Nakon toga me je blokirao. Najveca moguca negativna ocena za ovog clana. Nadam se da vise nikoga nece preci. Za sve posedujem dokaze i prepiske koje ce biti dostavljene KP timu.
Sve je laz sto je covek napisao,sto posedujem I slike od telefona koji sam poslao I slike koje mi je on poslao od drugulog telefona. Idemo redom. Telefon je licno bio moj star oko 13meseci.slikan sa svih strana. Sto dokazuje da je bio bez ostecenja,poslat mu je u originalnoj kutiji.Istina je da sam zabotavio punjac da ubacim. Kad mu je stigao paket,pozvao me je I rekao da fali punjac. Reko sam mu nije problem poslacu mu o mom trosku punjac,ili ako hoce da mu uplati pare za novi punjac,pitam odma dali je sve uredu sa telefonom dali je sve ok, kaze sve ok. Posle par dana mi prodaje pricu da je telefon sav izgreban I da mu uplatim prvo pare pa onda da mi salje telefon nazad...pritom mi svo vreme preti,e onda sam mu rekao da mogu da ga prijavim za ucenu. Covek je preprodavac Telefona,zar nije logicno da trazi jos slika ili snjimak da bi bio siguran,a mogo je I licno preuzimanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.