Lanmi Milan

Bogatić

Član od: 18.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne odgovara opisu iz oglasa, jedna felna je kriva. Prodavac tvrdi da su obe felne ok nisu krive niti varene. Samo su izgrebane malo. Ali jedna je kriva. Komunikacija ravna nuli, ne javlja se na telefon da se dogovorimo šta i kako. Samo preko poruka. Dogovor nije ispoštovan, nije poslao felne na vreme i nije poslao poštom kojom sam zahtevao.
Pre svega pozdrav svima koji citaju ovaj post tj ( odgovor ),nemogu da verujem da me covek oceni negativno ,pre svega SNIMIO i SLIKAO felne! Tacnije 35 slika i 1 video poslao coveku,(postoje dokumenti,vreme i sve)skinuo mu cenu i pre svega mi rekao da posaljem kako god mogu ili moze jer je na snazi bilo VANREDNO STANJE,upakovao extra i POKLONIO dve solidne gume,jedna losija! Nisam tvrdio da li su balansirane ili slicno ... I posle 35 slika i 1 snimka kaze mi covek SALJI sve super,ustrecovano i zasticeno maximalno ! Kartoni izmedju,i cena korigovana i opet kazem da sve sto je kupac trazio sam mu slikao ,snimio,svee ... I naravno blokirao me ! Mislim da svim mojim buducim kupcima ili prodavcima znace moje "ostale" ocene ! Slobodno pregledajte moje i ostale ocene pa procenite sami! Hvala puno na paznji ! Puno zdravlja i svako dobro !

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma negativno iskustvo sa članom, pa ide i negativna oceana. Ne drži se dogovora, komunikacija veoma loša, opis predmeta totalno netačan. Zaobiđite ovakve u širokom luku.
Molim samo sve cenjene kupce i clanove da provere ocene osobe i clana ako se moze nazvati clanom lik koji nema nijednu ocenu pa da vide ko me je ocenio negativno ... Napravio je lazan nalog ... Jer me je presao za jaknu i pantalone i sad me ocenjuje ... Dobro proverite moje a i ocene clana koji me je ocenio !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.