LapTop Centar NS

Novi Sad

Član od: 22.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako saradnja sa ovim clanom, totalno nepouzdan. Na pitanje da li je original punjac, odgovor je bio da jeste a poslao je lenovo punjac sa kablom nekog drugog punjaca koji je popravljan, lepljen izolir trakom, takodje je uredno odsecen deo na kome pise voltaza. .. .navodno je neko drugi upakovao pogresan punjac, na nase insistiranje je obecao poslati original punjac, koji naravno nikad nije poslao. .. .htela sam da vratim lap top, na poruke ne odgovara, na telefon se ne javlja. Ovako nekom nije mesto na KP. Steta sto nisam poverovala negativnoj oceni. .. .. .10 dana garancije ne postuje, ja i dalje zelim da mu vratim lap top, pa cu to uciniti licno.
Laptop sam uredno poslao u opste me nije pitao za punjac a zamenski punjac sam poslao koji pouzdano radi .Obecao sam da cu zameniti za originalni i sto cu uraditi. A to da se ne javjljam na telefon to je cista laz.Laptopove vec dugo prodajem i dnevno po par komada sto preko K.P sto licno i svakom izlazim u susret bez i jednog problema. Samo svako treba da ima strpljenja. A 10 dana garancije cak i mnogo duze ja postujem a gospodja koja je kupila lap top je htela da joj zamenim u istom danu sto je ne moguce lepo sam joj rekao da cu poslati i da se strpi par dana za sta ona nije imala razumevanje.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je navodno poslao pogresan laptop koji vredi za 10.000 vise od onog sto sam ja porucio, inace taj laptop sto je poslao je cak i malo losiji od onog sto sam ja hteo ali ajde. Cak i posle nedelju dana cupanja i vadjenja reci od korisnika dobijao sam odgovore kao "nije svima stigao paket, strpite se jos malo" i tako bukvalno svaki drugi dan. Posle 10 dana cekanja poslao sam laptop korisniku za istu vrednost, njemu laptop meni nazad svoj novac i svi zadovljni. Korisnik je obavesten o tome da mu vracam laptop. Ali ne, odbija da prihvati posiljku uz bilo kakvo obrazlozenje, tako da platio sam 2 postarine. Stvarno sam mislio da je u pitanju greska i da ce sve uspeti da se resi, ali sad vidim da je namerno poslao bas taj laptop. Pozdrav i sve najbolje ti zeilm.
Kao prvo ja svakom izlazim u susret lap top je dobio koji je trazio i takav sam mu poslao. Drugo jeste me obavestio da je navodno dobio pogresan laptop i lepo sam mu rekao da mi vrati nazad . On meni nije poslao nazad ili ja o tome nisam obavesten.Da jesam zasto ne bi preuzeo nazad to nisu neke pare da bi se sramotio.Dnevno prodajem dosta komada i sve moje ocene govore o tome. Opet kazem doticnom ako hoce da vrati lap top nek me obavesti o povracaju i ja cu preuzeti. Za to postoji telefon da se o svemu dogovorimo.Morao sam da odgovorim na ovu ocenu jer nisam kriv i ne zelim da nekog dovodim u ne doumicu oko kupovine. Pogledajte drugih 160 i kusur ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.