Laptop i Desktop računari - Pe

Niš

Član od: 08.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od doticnog gospodina sam bila naručila Laptop Lenovo ThinkPad Edge. U toku razgovora pitala sam da li laptop ima nekih skrivenih mana, kaže on nema. Ok. Pošalje mi laptop PostExpressom, platim poštarinu 900 I nešto, skoro 1000 dinara. Upalim laptop, uključim na punjač kad ono punjač ne radi! Zatim u roku od par minuta, baterija laptopa padne sa 80% na 5%! Laptop vratim, izgubim 1000 dinara na poštarinu samo zato što je dotični gospodin dao netačnu informaciju da je laptop ispravan, a nije. p. s. imam skrinšotove.
Poslao sam potpuno ispravan laptop kao i punjač, sve je bilo testirano pre pakovanja laptopa za slanje. Onda mi se gospodjica javlja i kaže mi da ne radi punjač. Ja sam rekao ok poslaću novi punjač i hteo da platim i poštarinu za njega onda mi ona odgovara da ne šaljem punjač pošto mu je i baterija slaba. Još posle prve poruke sam joj rekao da ako nije zadovoljna laptopom da može da ga vrati i da će joj novac biti vraćen, medjutim i to joj je malo pa sad ja trebam i poštarinu da plaćam...strašno a uz sve to punjač koji je prvo rekla da je slab a onda da ne puni mi je stigao razlupan znači da postoji velika verovatnoća da joj je punjač ispao i da zato ne puni. Koliko sam ja korektan vidi se po ostalim mojim ocenama, ne preporučujem saradnju sa ovim članom jer ova gospodja ne znam šta hoće, izbegavajte svaki vid saradnje...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.