Laptop Punjaci i Baterije

Beograd | Čukarica

Član od: 27.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Punjači i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

BATERIJE NISU ORIGINAL! Baterija mi je prodata kao original proizveden 2016. godine. Pitao sam da li ima NFC a odgovor je bio da na bateriji pise NFC (igra recima). Kako se tvrdilo da je baterija original, narucio sam bateriju jer original baterija ima NFC. Kada sam dobio bateriju, dobio sam model za S4 a ne za Note 3 (dešava se). Nakon što sam vratio istu i dobio model za Note 3, naplaćena mi je povratna poštarina i ako sam prvobitnu ja platio a naknadna slanja su njihova greska. Kasnije smo se dogovorili da mi postarinu nadoknadi kroz neki kredit na nekom sajtu neke njegove prodavnice. Ta druga baterija je bila iz 2015. , a ne 2016. kako je bio dogovor. Nakon što sam testirao bateriju, ispalo je da ona nema NFC uredjaj, sto je ujedno znacilo da ista NIJE ORIGINAL! Zatražio sam da bateriju vratim. Prodavac se neko vreme krio iza neke firme, a onda pristao da mu vratim bateriju, ali je rekao da otkup bude 1900din jer je toliko njemu uplaceno (ostalo je postarina). Tako sam ja platio 3 postarine, i ako je on krivac jer je dao apsolutno lažan opis proizvoda. Sramota!
Prvo se izvinjavamo Nikoli jer je kolega pogresno poslao bateriju,sto se tice NFC receno mu je da na bateriji pise NFC ali da ne znamo da li ima niti kako se koristi jer nikad ga nismo koristili,sto se tice originalnosti proizvoda jako vazno za Nikolu i sve ostale UKOLIKO SUMNJATE U ORIGINALNOST MOLIMO VAS DA BATERIJU KUPUJETE U OVLASCENIM SERVISIMA,takodje da UKOLIKO SUMNJATE U NASU ROBU ILI BILO STA TAKODJE VAS MOLIMO DA NAS NE KONTAKTIRATE,Sto se tice prigovora Nikola je po evidenciji kupio bateriju pre mesec dana,ne znamo sta je cekao.Cak je i dobio kredit na online prodavnici u znak izvinjenja.Mi nismo uvoznici niti proizvodjaci baterija.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.