Laptopovi Ekstra Povoljno

Beograd

Član od: 13.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Njegov oglas ispravne i dobro ocuvane slusalice. .. Covek mi poslalje slusalice sa bazom koja nema antenu, izvukao je nekakav kabal koji pada-nema dometa uopste, nista od toga nije naveo niti kasnije u dopisivanju rekao. Rekao sam mu da hocu da vratim slusalice da mi uplati pare koje sam dao na racun i posle me ovek blokira! Hteo je da mu saljem slusalice nazad da on to vidi(prethodno mi sam u porukama kaze sta je poslao, savrseno zna)Poverenja naravno da nemam, hoce verovatno da uzme i slusalice pa da me voza i dalje. Nemojte da sradjujete sa ovim clanom, treba gaa blokirati!
Miroslave sve sto ste rekli je laz poslao sam ispravne slusalice i gospodin ih koristio par dana i onda nasao zamerku i ja sam prihvatio da mu vratim novac i ja da platim postarinu cim pregledam slusalice ali on je odbio i sve sto je izrekao je laz Moje ocene sve govore

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Covek mi je prodao laptop kao ispravan, cim sam ga dobio javio sam mu da nisu u redu zvucnici - bruje - i da se osim brujanja na njima nista ne cuje, on je rekao da ce pitati prijatelja, navodno nije njegov laptop, od tada niti mi se javljao niti je odgovarao na moje poruke Mislim da je znao za nedostatak, nije ga prijavio, tako da cista NEGATIVNA
Kako vas nije sramota dobili ste laptop za 4000 dinara i nije tacno da vam ne odgovaram na poruke kad ima preko 30 porukai prijavit cu vas administratoru da ponisti ovu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.