Laptopovi i delovi(Srećko)

Beograd | Rakovica

Član od: 11.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek od koga netreba ni poslednju casu vode uzeti a ne nesto kupiti od njega, dogovor o laptopu da posalje "ok" , laptop 17" debljine 3cm spakovan u kutijicu od 5cm, ishod dolaska laptop-a kod mene je naravno sav slupan ! !! ! Vadi se na to da ga on nije pakova vec njegov brat, ko god da ga je pakovao Lomljiva roba se nepakuje u kutije od sibica. Ok, ajd da predjem preko toga, Kaze navodno da laptop nije "otvaran" : D , zalepio Graficki Chip sa pastom cisto da popuni mesto, fale srafovi, raskaceni flet kablovi, itd. .. Nasao lik mene da levati kako on "nije otvarao" laptop koji vredi 300e vec ga daje za 70e ? ?? Iako sam mu poverovao jer covek tako "slatko" prica da je on Svetac a po ocenama se vidi da trguje sa laptop-ovima i jadan nezna sta je sa laptop-om ! ? Decko, da ti odmah saopstim, niko nikome nije ostao duzan, tako da . .. .. cujemo se : )
Prijatelju moj kako ti kazes laptop nije dobro upakovan u tri sloja zastite je stavljen prvo u pucketavu vakum foliju zatim obmotan jednim slojem kartona pa spakovan u jos jednu kutiju sa kartonom oko njega laptop je mogao jedino da se osteti u transportu ako je nesto baceno na njega sto nije nikakva novost za kurirske sluzbe zbog takvih kao ti preferiram licno da se preuzme a u razgovoru telefonom sam mu lepo rekao da je laptop donet u takvom stanju od preko i on se lepo slozio dabi kad ga je otvorio i verovatno mu se nije svidelo nesto hteo da ga vrati pa to mu niko ziv nebi prihvatio kao ni lom u transportu kurirskim sluzbama pritom pokusava nekim pretnjama da me ucenjuje a koristi covek dva naloga na kp mislim smesan si druze takvima nije mesto ovde svakom mom kupcu su vraya otvorena od moje kuce da dodju i probaju to sto zele da kupe a i pristao bih da mi vratis da nisi bio drzak i bezobrazan tvoja negativna neka ti sluzi na cast prodao sam preko 50 laptopova i nisakim nisam imao problem osim sa tobom ...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.