Laptopshop webstore

Smederevska Palanka

Član od: 03.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam laptop sve se dogovorili i onda ga lik ne posalje na vreme i kada sam mu hteo poslati poruku da ga pitam jel sve ok? Vidim da me blokirao. ..

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam s8 sa naprslim staklom od ovog clana tvrdio je da telefon "nema mrtve pixele cista je slika dobar je telefon samo je naprslo staklo a displej je ispravan" . .. Stigao mi je poluispravan telefon koji ima na ekranu dole levo crnu tacku u pukotini koja kad se prstom pipne ekran pocinje da svitka i treperi kao lajtsou zelen bude ceo ekran DAKLE OGLAS JE LAZ. .. Ovog treba blokirati i izbaciti sa sajta!
Za telefon tvrdim da je bio potpuno ispravan sa ostecenim staklom.nikakve fleke nikakvi lajtsouovi i zelene boje. Svako koga interesuje moze da pogleda ptofil i ocene coveka i da vidi da je mnogima pokvario telefone tako da nije iskljuceno da je i ovaj pokusao da namesti i tom prilikom ga ostetio. Telefon je poslat potpuno ispravan i zapakovan da moze iz aviona da se izbaci tako da u transportu nije mogao da bude ostecen. Pritom cak se nije ni potrudio da napravimo neki kompromis nego brze bolje negativna i blok. Kp administracija naravno ne reaguje. Ko zna koliko negativnih ocena je jos blokirao i ne znam ko ga drzi na sajtu sa takvom reputacijom. Ako neko treba da se blokira i izbaci sa sajta to je ovaj clan.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je juce 22.05 telefon postexpressom, kaze. Kupovinu telefona smo dogovorili 21.05. Posto moram ja sam da sačekam paket uzeo sam neradni dan. Posiljke postexpressom obično stizu do 12 casova ili do 19 casova. Kako nisam dobio SMS iz poste da mi je neki paket stigao pitao sam prodavca da li ga je poslao juce na sta je odgovorio naravno da jeste, rekao mi je i postarina koliko kosta. Dobro pomislio sam da su iz poste prestali da šalju SMS. Čekao sam paket od 8 sati ujutru do 20 sati uvece ali uzalud. Poslao sam mu poruku da mi posalje broj posiljke (to je potvrda koju svako dobije kada preda neki paket postexpressu na kome izmedju ostalog pise i broj posiljke) ali to nije hteo i nije se javljao na poruke vise niti je hteo bilo kakvo objasnjenje da mi da, osim ignorisanja. Rado bih razgovarao sa covekom ali ja mu pišem i vide se da su moje poruke pročitane ali on ne želi nista da napise. Telefon je sigurno prodao drugome ali bi bar bilo fer da me je porukom obavestio. Po komentarima vidim da nisam jedini kome nije poslao paket. Dajem prvu i jedinu negativnu ocenu samo zato sto sam ceo dan umesto da radim i zaradim neki novac zbog njegove reci sedeo uzaludan. Ja ne mislim da ga sutra i prekosutra cekam opet ceo dan da se smiluje i da mi posalje telefon vec moram da radim i zaradim. Ako vide administratori u mojim i njegovim porukama da sam nesto slagao i da sam slagao za pitanja o broju posiljke postexpressa i njegovim odgovorima i porukama neka slobodno obrišu ovu negativnu a mene neka suspenduju. Hvala. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom! !!
Trebao si otkaz da daš. Pa bi bar mogao da me tužis što si ostao bez posla. Samo mi je žao što sam se uopšte i dopisivao sa takvim "kupcem" . A i administracija sajta kupujemprodajem nažalost je spala na to da ih samo njihova dobit zanima. Za koriscnike nije bitno ,ko sad da se mlati sa vama. Ko misli da je ova ocena merodavna nek preskoči kupovinu od mene. Za prave mušterije sam uvek dostupan.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Lap top nije potpuno ispravan, i ako pise da jeste, lap top nemoze da se ugasi dok mu se baterija neskine, promenjen i sistem i nisam uspeo da otklonim kvar
Samo strucnjak ti popravljaj sam. Sto nisi kontaktirao da ti se vrati novac ako nisi zadovoljan.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slikama se ne vidi da ispod dva tastera nema plastičnog mehanizma. Prodavac tvrdi da je 100% ispravna i testirana. Čim sam pipnuo ta dva tastera oni su otpali. Znači nije 100% ispravna. Da je bila manja cena i da su naglašene mane, ne bih se bunio.
Ponudjen je povracaj novca ili korigovanje cene. Evo i dokaza. http://i66.tinypic.com/29dg283.png

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Mrežne kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije poslao posiljku 3 dana lagao da je do greske u posti da ce sve biti ok! Posto je pocetna cena bila 20e napravili smo dogovor na 1500 din! Najverovatnije se posle predomislio dobio bolju ponudu za smesnih 500-600 din . za sitan novac se prodao, po meni neozbiljan nekorektan prodavac izbegavati ga! Nije od reci!
Poslao sam paket i otisao na odmor.Nije iskljuceno da sam u zurbi nesto pogresio na uputnici. Bila je dobra volja da se izvrsi kupoprodaja ali nazalost do toga nije doslo. Nadam se da vam placaju nesto za davanje negativne ocene da bar neko ima vajdu od toga.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je nevidjen lazov! Posalje laptop sa navodno ispravnom plocom kada mu je predoceno da je neispravna dogovor je bio da vrati deo novca a da tako neispravan laptop zadrzim ali naravno od tog dogovora nema nista niti ga je ispostovao i naravno od tad ignorise poruke! PA PRIJATELJU ZADRZI TI TIH us. .. 1000din i popi pice! NEPREPORUCUJEM DA SARADJUJETE SA OVAKVIM LAZOVOM MA KOLIKO OCENA IMAO JER LAZOV OSTAJE LAZOV I NEPOSTUJE DOGOVOR! !! !
Ceo laptop je prodat za 2000rsd .U pitanju je bila ispravna ploca za koju tvrdi da je neispravna.Ok na to mu predlazem vracanje laptopa ako ne odgovara na sta on zahteva da mu uplatim 1000rsd i da mu ostane takav? , i na to se slazem,ali zato sto dva dana nisam uplatio sledi ovakva ocena .Pa druze ne zivim u banci i ne razmisljam samo o tebi. A ako bilo ko misli da je cilj brukanje za 1000rsd nek mu bude.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam laptop kod ovoga clana nista nije ispostovao kako pise nasao negde lapotop u smece i poslao mi pazite se clanovi ovog prevaranta. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.