Laptopstore

Beograd

Član od: 15.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

1)Slike "profesionalno" odradjene. U stvarnosti, laptop pogreban na svakom cosku. Polupan, UDUBLJEN aluminijum i to ne mislim na ogrebotine od svakodnevnog koriscenja, uredjaj je polovan, podrazumevani su tragovi koriscenja, laptop kao da je vucen po smirgli na pojedenim delovima. Nista od toga nije napisano, niti slikano, niti receno ikad u dopisu pre kupovine. Kada je laptop stigao odgovor je bio "Pa polovan je, normalno je to, to je aluminijum, on je mekan. ” 2) Ekran ne stoji kako treba u lezistu a poklopac laptopa(zadnja strana) nema NI JEDAN JEDINI SRAF. 3) Sa obzirom da laptop ima touchscreen i sarke od 360 stepeni tj da se moze koristiti u tablet rezimu, funkcionisanje istog je jedna od jelte bitna karakteristika ovog laptopa. Touchscreen jedva da radi 1 minut pre nego sto sam krene da klikce i na kraju skroz zabagaju, i onda se mora restartovati da bi se uopste mogao koristiti tako da je sa tog aspekta neupotrebljiv. Uredjaj je vracen prodavcu da uradi popravku/zamenu delova/resavanje problema. Laptop je posle 2 nedelje poslat nazad i receno je da je popravljen. Srafovi za stavljeni i ekran je vracen da stoji kako treba u leziste dok je problem sa touchscreen ostao. Receno je da je "nov" ekran stavljen i da je problem sa windows driverima i touchpadom. Iako sam ja za 20 sekundi koriscenja video da ne radi, oni su navodno “detaljno pregledali” pre slanja I nisu uocili problem prvi put a o “popravci” da ne pricam, tako da sumnjam da je u pitanju problem koji se provukao bez da iko primeti nego svesno prodvanje neispravne robe. Ponudjeno mi je da PONOVO saljem laptop na popravku sto sam odbio jer se koristi za posao i ponovno prebacivanje podataka i svega ostalog(ciscenje diskova itd) na novi dok se ovaj ne vrati je gubljenje vremena a i nemam poverenje da ce se problem resiti kad su vec dva puta imali priliku a nisu. Link sa svim snimcima. https: //drive. google. com/drive/folders/1aWxGSra2NGBUtEqEc3Zl9PIN7_uIW8wk
Korisnik je izneo gomilu lazi i ne istina. Laptop je poslat potpuno ispravan i bez ikakvih problema. Laptop su sami ostetili jer im je ispao i ostetio se ekran. U zelji da korisniku pomognemo, zamolili smo ga da nam vrati laptop kako bi resili problem. Stavili smo potpuno nov ekran o nasem trosku. Testiran je laptop I nije bilo apsolutno nikakvih problema. Vracen je korisniku. Nakon 15 DANA od kada mu je poslat nazad, korisnik se javlja da ima “opet ” problem sa touchscreen-om. Naravno, da problem nije bio do touchscreen-a vec do update windowsa I kompatibilnosti drajvera sa touchpadom. Da laptop ima problema mogao je videti odmah. Ali, on je uocio problem nakon 15 dana. Opet iz dobrih namera zamolili smo ga da nam posalje laptop da resimo problem sa drajverima. Na sta nismo dobili odgovor. Ova negativna ocena nije posledica naseg loseg poslovanja, jer imamo na hiljade zadovoljnih kupaca, vec je cisto lecenje kompleksa od ljudi koji ne znaju osnovno koriscenje uredjaja. Korisnik je imao cilj iza cilja -Ne da mu se resi problem koji ne zna sam vec da nama da negativnu ocenu! Napomionjemo da smo jedina firma u Srbiji gde mozete kupiti laptop uz racun I garanciju, da posedujemo kako veleprodaju tako I Maloprodajni objekat na adresi Ratka Mitorvic 134. Da poslujemo sa preko 50 firmi Sirom Srbije I da smo uvek za to da kupcu izadjemo u susret I resimo svaki problem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.