Lars

Beograd

Član od: 02.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Saksije i žardinjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket lose upakovan, keramicka saksija uvijena u papir od novina, naravno paket se slomio-brza posta ne prima reklamaciju zbog loseg pakovanja, prodavac nema resenje, ne odgovara ceo dan, i ja snosim stetu bez ikakve krivice
Ako već dajete negativnu ocenu, onda je osnovni red da bar iznesete činjenice: Saksija je bila upakovana na identican način kao i sve saksije koje sam slao u proteklih godinu dana. U tekstu oglasa je navedeno da će predmet biti adekvatno upakovan i da ne snosim odovornost za oštećenja. Predmet je bio adekvatno upakovan i to mogu da vam potvrde svi prethodni Kupci kojima sam slao ove saksije Što se tiče odovaranja na poruke, poslali ste mi poruku u 12h i ja sam vam ogovorio u 17.30h. U tekstu oglasa lepo piše da je kontakt posle 18h.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.