Laza Ivanovic

Kragujevac

Član od: 24.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Džins

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja nije preuzela dogovorenu pošiljku. Maksimalno nekorektna, razvukla nas je tri nedelje i na kraju nije preuzela paket i nije se ni javila. Mi smo morali da platimo troškove dostave u oba smera.

Lov i ribolov > Ribolov | Varalice i mušice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Mislim da niko od članova kp ne treba tolerisati ni najmanju grešku, laž itd. Pre svake kupoprodaje obavezno treba ostvariti kontakt preko kp, da bi se isti mogli oceniti. .. Ta ocena koliko se da videti ništa ne znači, jer administratori nikoga ne sankcionišu, samim tim što im još npr. dozvole otvaranje novog naloga sa istim podacima! !! U ovom mom slučaju, par puta sam pitao gospodina prodavca, da li je vobler korišćen (a korišćen je jer ima vidne tragove po telu i pakti), na šta sam dobio odgovor - novo, nekorišćeno. .. Imam screen shoot poruka sa kp, tako da nema šta da lažem. .. a i sto tako imam i vobler koji govori o tome koliko je nov. NEGATIVNA! !! Ostali članovi, pazite se! !! Pitao sam čoveka zašto stavlja na početak oglasa kao novo-nekorišćeno, a na slici se vidi da je predmet oštećen, izgreban itd. (korišćen), nisam dobio odgovor. .. Bistro!
Gospodine, vobler koji ste dobili je nov, samo je duze stajao kod mene. Na moje insistiranje da posaljete slike, kojim biste dokazali suprotno, Vi niste odgovorili. Takodje ste odbijali sve moje telefonske pozive, I bilo kakvu komunikaciju, a pritom sam ja bio voljan da Vam vratim novac, ukoliko niste zadovoljni. Vase misljenje o mojim ostalim voblerima ne moze biti verodostojno, jer ih niste videli uzivo, pa ne mozete ni da dajete ocenu. Uostalom o kvalitetu I saradnji govore I moje ocene i odnos sa kupcima. Na kraju Vas komentar ne mogu da vidim kao dobronameran, vec kao maliciozan pokusaj da se ja diskreditujem kao prodavac. Svi moji vobleri su iz moje licne kolekcije I prodajem ih zbog nemogucnosti koriscenja i nedostatka vremena. Srdacan pozdrav za Vas! BISTRO!

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja mi je prodala 2 tasne, pletenu okruglu koja je dobra i drugu guess koja je totalno neupotrebljiva i oguljena sto nije naznacila u opisu i razgovoru, nije prihvatila da mi vrati novac a da ja platim ptt do nje, poredovoliko mojih utisaka i dugogodisnjeg iskustva na sajtu razocaarana sam ovim iskustvom.
Dobili ste od mene nekoliko veoma skupih, novih torbi po poklonjenoj ceni, za njih ste vec napisali odlicnu ocenu, koju svako moze procitati. Ova Guess torba je koriscena, sto je i naglaseno. Dakle, naglaseno je da je koriscena, i nije cela oguljena, vec sa tragovima nosenja na kaisu u delu koji se I ne vidi I sitnim tragovima od premestanja torbe. Molim Vas, pa ne mozete svaku skupocenu torbu dobiti novu, po deset puta umanjenoj ceni. Razumem Vasu ljutnju. Srdacan pizdrav za Vas
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.