Lazar Jakov

Beograd

Član od: 26.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telegrafski u par crtica: -EL34 (4 kom) oglašene kao NOS /Niške, nove, stare zalihe -ustanovljeno stvarno stanje oglašenih NOS EL34 prikom preuzimanja : 1 el. cijev/pokvarena, kratki spoj, 2 el. cijev/potrošena, slaba emisija, 3 & 4 cijev apliciranjem na pojačalo se pregrijavaju, greška u proizvodnji - 1 & 2 el. cijev nisu preuzete/vraćene posredniku, 3 & 4 el. cijev vraćene HP 16.03.19 prodavaću, s napomenom da ako smatra da je dogovor korektan, nema nikakve potrebe za povratom uplaćenog iznosa - s obzirom da nema povratne informacije i povrata uplaćenog iznosa, nameće se zaključak da je pri prodaji cijevi ( 1 el. cijev/pokvarena, kratki spoj, 2 el. cijev/potrošena, slaba emisija, 3 & 4 cijev apliciranjem na pojačalo se pregrijavaju, greška u proizvodnji), a oglašene kao Niške, nove, stare zalihe, poštivan dogovor
Smatram da je potrbno dodatno pojasniti ovu pomalo glupu situaciju u kojoj smo se svi našli. Oglas je bio uslužne prirode za druga koji je imao višak komplet cevi, inače se ne bavim prodajom delova. Pošto su cevi nove nisam mogao da ih isprobam pošto ne posedujem tester ali posrednik u Zagrebu kome su cevi poslate po kuriru sa molbom da isporuka ide preko njega poseduje isti te je pre prodaje istestirao cevi na zahtev kupca. Dve su se pokazale neispravnim-tzv proizvodni škart pa ih kupac nije ni preuzeo već samo dve koje su se na testiranju pokazale ispravne i za to platio polovinu ugovorenoe cene za kvartet. Ostatak priče se koliko sam shvatio kupca svodi na to da na njegovom single ended pojačalu u takvom režimu rada te dve cevi u radu počele da tamne i on je u konsultaciji sa svojim majstorima od poverenja odlučio da je njihova upotreba rizična. Obavestio me je o tome i ja sam predložio da mi cevi vrati poštom a da ću mu ja refundirati pun iznos na bankovni račun po njihovom prispeću. Mesec i po dana cevi nisu stizale pa sam zatražio potragu za paketom preko pošte ali do danas još nema zvaničnog odgovora. U mežuvremenu je stigla negativna ocena. Napominjem da ni prilikom kupovine cevi u prodavnici ne može da se uradi proba na uređaju a garancija za old stock ne postoji. Da ne postoji otežana komunikacija sa susedstvom problem bi odavno bio rešen pošto smo prvenstveno audiofili pa trgovci. A ovo je dobro upozorenje na kvalitet zadnjih serija niških cevi ali i postavljanja uslužnih oglasa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.