Lazar Jevtic

Nova Pazova

Član od: 15.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | Kertridži InkJet

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U nedelju porucuje proizvod, kazem mu da je slanje NAJVEROVATNIJE u ponedeljak ali da svakako javim kada pošaljem. Obzirom da radim u firmi od 9-17h, pre posla (na dan isplate pomoci od 30€ penzionerima )bilo je nemoguce poslati paket ali paket saljem u 17:23h odmah nakon posla. Saljem mu broj paketa tako da moze da proveri da je paket poslat i u koje vreme! On se javlja u 19 h porukom i priča o KOREKTNOST i NEPOSTOVANJU BUDUCIH KUPACA (dragi Lazare pogledaj u rečnik za tebe stranih reči značenje tih reči ) Da napomenem najbitniju stvar, on u niti jednom trenu nije naglasio da se njemu zuri ili da mu hitno posaljem ili bio sta vezano za da slnje, znaci jedini zakljucak je da me je CILJANO ODPOČETKA ŽELIO ZEZNUTI! !! JER JE SA MOJE STRANE ODRADJENO SVE PO DOGOVORU! Ono sto je isto bitno o ovom clanu jeste da je clan od 2014 godine sa 0 ocena (što mi je svakako bilo čudno ali u dopisivanju se činio normalnim pa se mislim ajde nitko mi to do sad nije napravio pa nece valjda ni on), a ni je nisam mogla da mu je dam bez da pre kontaktiram KP TIM i tek onda sam uspela! Jednostavno se prikaze kao da se nismo nikada dopisivali, znaci da je nekako blokirao da uopse mogu da mu dam ocenu!
ti si zeno lazov ima da skrinsotujem celu prepisku i kada sam zvao i slao poruke i na svim mrezama da oznacim i to cu da platim oglas da reklamiram kakav si lazov ima naravno datum tamo sve pise
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.