Lazar Jovanovic

Novi Sad

Član od: 20.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Torbe

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Savetujem da se izbegava saradnja sa ovim članom na KP. Dobio je popust od 20€ + besplatna poštarina, i nije preuzeo pošiljku. Da se barem u dostojio da se javi, da kaze da ne moze da preuzme, izvinjenje i sl tome, to se nije moglo videti. Odlaže pošiljku, zatim ne preuzima paket, oduzima vreme i meni i kuriru i na kraju je kreiran povrat pošiljke. Psovao je kad smo ga pozvali danas. Zato savetujem oprez i izbegavanje dotičnog kupca.

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin kupac je narucio proizvod 5. jula, isti dan mu je odgovoreno ujutru u 9:24h da se paket salje i da je naznaceno u nalogu za kurira da paket bude isporucen odmah sledeceg dana 6. jula do 12h, KAO STO JE I GOSPODIN INSISTIRAO! !! ! Da bi on samo posle 14h poslao poruku da ne saljem paket jer nece biti na adresi (ako je i dao pravu adresu). Paket je vec bio poslat, sto mu je i receno. I lepo je pitan, i to dva puta, da li ce primiti paket ili ne, kako bi se povrat paketa odmah uradio, na sta je on samo procitao poruke i nista nije hteo da odgovori. Kurir se setao tri puta da mu dostavi paket, pa cak i njemu nije hteo da se javi. I na kraju posle svega ovoga se naravno vraca paket posle 5 dana. Samo mogu da kazem da je ovo cist bezobrazluk i nekultura! ! Pa valjda je ljudski da se barem javite sa izvinjenjem i da kazete da ste se samo "zezali" sa porudzinom ili sta ste vec hteli. .. . A svim clanovima savetujem da od gospodina traze prvo avansnu uplatu pa onda slanje paketa, jer bez obzira sto ima veliki broj pozitivnih ocena, gospodin je ovo sa namerom uradio, ma sta on pricao posle ovoga u komentaru. Pazite se prodavci, nemojte da Vas zavaraju pozitivne ocene! !!
Morao sam neplanirano da otputujem i nisam bio u mogucnosti da primim paket na adresi koju sam poslao. Cak sam isti dan javio da se ne salje paket, kao sto ste i sami rekli ali je bilo kasno. Izvinjavam se, moja je greska u potpunosti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.