Lazar Lazic - Funda

Požarevac

Član od: 28.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Veš mašine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupljena masina od gospodina Lazar Lazic - Funda kao da je ispravna kad sam dosao kuci i prikacio masinu na vodu masina neispravna prilikom vracanja masine kod gospodina kuci doslo je veoma velikih pretnji od strane Lazar Lazic - Funda i doslo do verbalnog fizickog duela masinu sam vratio i jedva prihvatili ali pare nije vratio sve pare . .. IZBEGAVAJTE OVOG PRODAVCA NA KILOMETRE , ,jedva sam izvukao zivu glavu zbog trazenja mojih para. .. masina je uzeta juce i sad je vracena kod njega kuci strasno nasiln covek. .. .
Gospodin koji me je negativno ocenio, već ima negativne zbog ovih problema (možete pogledati na njegovom profilu). Mašina je probana pre njegovog dolaska, uvek proveravamo sve uređaje pre prodaje, lično je došao kući i kupio mašinu. Sutra dan sam dobio poziv da sam prevarant, ološ i još mnogo uvreda i da mašina ne radi. Plakao je kako je poslednji novac dao za mašinu i pretio da će zvati policiju, rečeno mu je bilo da se snađe da donese mašinu i da će mu novac biti vraćen. Kada je doneo mašinu dobio je još 20 evra za gorivo, a snimak koji nam je pokazao gde mašina ne radi videlo se da je crevo za dovod vode naopako bilo povezano, i tvrdio je da masina nece da uzima vodu. Vikao je i upirao prst u nas. Sve ovo što je napisao je netačno. Odmah po njegovom odlasku priključio sam mašinu i radila je bez ikakvih problema, poslao sam mu snimak preko poruka, međutim on nije odgovorio na poruke. Posle dva dana je ta ista mašina prodata i čovek me je pozitivno ocenio za nju.

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za sušenje veša

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

ZAOBIDJITE OVOG PRODAVCA U ŠTO VEĆEM LUKU! A evo i zašto: Dotični je prodavao mašinu za 180e, pitao sam ga da li se uklapa u cenu od 150e i ako se uklapa da mi javi. Pristao je, čak je i ponudio da mi je doveze do KG, jer sam iz KV, a on svakako dolazi do KG. Pristao sam, na šta je on odgovorio "ali onda se menja cena". Kakva sad promena cene, verovatno se i vi pitate. .. ?! Rekao sam mu da to nije ok, jer smo već dogovorili cenu, a i sam je ponudio da mi je doveze do KG, jer da on to nije spomenuo, ja bih platio brzu poštu bez problema, znate kako već ovde funkcioniše kupovina, odmah računate i troškove dostave. Na to je on počeo da me vredja i priča kako sam loš čovek i kako mu ja ubijam cenu, on meni izlazi u susret, a ja sam nezadovoljan. Predjem ja preko svega toga, pitam ga da li mašina ima skrivenih mana, rekao je da "NEMA". Kupim je i pored svega, jer sam budala. Kada sam uključio mašinu, ona je počela da lupa i da se trese, kao da mi voz prolazi kroz stan. Pozvao sam dotičnog gospodina, medjutim on je počeo da me ubedjuje da je to normalno i da mašina tako treba da radi, da je i kod njega tako radila i da je potpuno ispravna, nakon čega mi je prekinuo vezu, jer više nije imao argumenata. Sutradan sam pozvao majstora koji je ustanovio da je bubanj na toj mašini iskrivljen na dva mesta. Na kraju je porekao ovu garanciju od mesec dana, koju navodi u opisu. U opisu stvari takodje navodi da su sve stvari servisirane i testirane, što je APSOLUTNA LAŽ! Pisao sam mu još nekoliko poruka ovde, na šta je uvek odgovarao da sam ja loš čovek, a posle i prestao da mi odgovara uopšte, a vi se stavite u moju situaciju i recite da li biste i vi bili loši ljudi, ako vas neko prevari i za 150e proda vam neispravnu stvar, još očekuje da zbog toga budete srećni. Opet sam ga pozvao, da ga pitam da li ima rešenje za moj problem, medjutim dotični se ne javlja. Što se mene tiče, od mene neka mu je prosto, a od Boga kako je zaslužio. ..
Ja nikoga nisam vredjao,spustio sam cenu doticnom za 30e i slusao sa njegove strane razne uvrede kao sto su "ci***nje" i "ja imam stalan posao nisam preprodavac kao ti da zivim od toga" itd...Poslate su mu sve slike masine,cak sam mu ponudio da mu posaljem video snimak da cuje kako se masina ponasa u radu,gde je doticni odbio.Na kraju svega toga ispao sam covek i presao preko svakvih reci koje mi je uputio.Nakon par dana me je pozvao i ubedjuje me da je masina neispravna sto apstolutno nije tacno i krenuo opet da me vredja ne dopustajuci meni da mu objasnim kako masina funkcionise.Na kraju svega vidi se koliko imam pozitivnih ocena a koliko doticni gospodin ;)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.