Lazar Mihajlovic✅

Smederevo

Član od: 06.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

zaobilazite ovog coveka i ne veruj te mu nista poslao je uredjaj bez adaptera a pitao sam lepo sta mi saljes kaze box i adapter poslao je box u oglasu je naveo da je uredjaj ispravan uredjaj nije ispravan ne podize android
U oglasu je lepo pisalo da je ispravan i da daje sliku ali da ostalo nista nije testirano jer nemam daljinski sto i jeste tacno, uredjaj koji kosta realno 6000din sam coveku prodao bas iz tog razloga sto nije potpuno testiran jer ne moze bez daljinskog za 800din umesto 1000 koliko sam ga cenio i on je na sve to na kraju ispao nezadovoljan iz ne znam kog vec razloga a nije ni bitno, ne mogu vise da se nerviram zbog ovakvih clanova.

Elektro i rasveta > Utičnice i utikači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Uplacen novac unapred i posle cetiri dana nije poslao predmet , posle provere kaze nije ispravan a u oglasu pise da je ispravan i da radi
Ne razumem zasto je ovaj clan uopste dao negativnu ocenu kad nikakva kupoprodaja nije ostvarena, coveku vracen novac, nije poslata naravno neispravna stvar i situacija resena. Administratori ovog sajta bi mogli malo da proveravaju ove ocene a ne da moze da ih deli ko kako hoce bez razloga. Strasno, po ovom clanu je lose to sto sam ispao posten i vratio mu novac umesto da mu prodam stvar kod koje se posle druge provere utvrdilo da ne radi kako treba.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao neispravan dzojstik i razbijen. bezite od ovog
Poslao sam dzojstik potpuno ispravan i neostecen kao sto je prikazano na slikama a covek mi se javio sa porukom da je dzojstik razbijen, kao sto u konverzaciji stoji rekao sam da nije nikakav problem i da ja reklamacije primam pa sam mu zatrazio da mi na viber posalje slike dzojstika sto je on uvredljivo odbio iz ne znam kog razloga i blokirao me pre nego sto sam otkucao sledecu poruku i brze bolje dao negativnu. Reklamacije naravno primam ako stvarno nesto nije u redu, ali ovaj covek izgleda ima neki drugi problem. Ima nas raznih!

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuo se sa drugarom preko telefona rekao mu da cipuje PS3 drugar mu poslao, posto sam ja bio zauzet i nisam imao vremena kad da mu cipujem PS3, a bilo mu je hitno zbog prodaje. Na kraju se javio drugaru i rekao da je sony los i da je crkao tacnije da je pregrejan kako je on tvrdio! A zapravo je konzola brikovana, jer je uzeo od drugara PS3 da se uci kako se cipuje, pa ga je pokvario! IZGUBIO JE SVAKI MOGUCI PODATAK OD PS3 i sad PS3 moze da se baci. Posle toga sam mu ja poslao poruku cisto da vidim o cemu se radi. A evo i dopisivanja i pogledajte posle koje me je poruke covek blokirao! SRAMOTA BRE! Revs Your Heart 20.05.2018 21:46 Komunikacija sa korisnikom je blokirana Reci mi sta si pokusavao i kojom metodom da ga cipujes? Da li imas dump od njega bkpps3? Pažnja: uvredljiva poruka dovodi do suspenzije naloga. Odustani Dodajte link ka Vašem oglasu Dodajte link - Svi oglasi Kada da budete na oprezu? 20.05.2018 21:44h Revs Your Heart Reci mi onda kako si uspeo da pokvaris konzolu od PECE? Pročitano 20.05.2018 21:43h Lazar Mihajlovic Odgovori Ne cipujem 20.05.2018 21:43h Revs Your Heart ? ?? Pročitano 20.05.2018 21:31h Revs Your Heart Dobar dan da li cipujete ps3?

Elektronika i komponente > Ispravljači

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lazar se javio jednom porukom da ce poslati adaptere. Adapteri nisu poslati ni kada je trebalo, niti se javio na poruke. U pitanju su tri adaptera od 100 rsd, smesne pare, ali dajem ovu ocenu zbog toga je u pitanju komunikacija i princip.
Bio sam u guzvinisam mogao da posaljem adaptere,a ovo je smesan sajt jer ljudi mogu da daju negativne ocene kako god im dodje.Znaci sa covekom nisam ni imao nikakva posla sem sto smo pisali ovde i nismo ostvarili saradnju nikakvu i on ima prava da me oceni negativno? na osnovu cega? u kojoj sam ja obavezi da nekom posaljem adaptere odmah tog dana cim mu zapne a ne kad sam ja u mogucnosti?

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vidim da je dobar član čim ima ovoliko pozitivnih ocena i žao mi je da mu da negativnu ali moram. Mislio sam da mi se ovo nikad neće desiti da pišem negativnu za predmet od 500 dinara. Predmet nije bio ispravan i ja sam mu to rekao pre mesec dana kad sa isprobao predmet. Na nekoliko poruka je odgovorio i onda je i to prestao prvo nije imao vremena da mi pošalje što sam razumeo posle nekoliko dana mi je odgovorio da je bolestan i da ne može trenutno i na zadnje 2-3 poruke nije ni odgovorio. Rekao sam mu da ne volim da dam negativnu i zamolio ga da mi pošalje drugi ispravan predmet ali me je iskulirao.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu nije prijavljena rukotvorina na komponenti (gr. karta) i pokvaren ventilator. Iako je prvobitno zahtev bio da se odvoje komponente insistirao je da ide ceo paket da bi poslao neprihvatljiv predmet. Nakon toga komunicira kao da je neko njemu duzan a ne obrnuto. Demagog nespreman da prihvati odgovornost.
Coveku sam poslao paket,otisao je posle nedelju dana da ga podigne,podigao je paket u subotu,rekao je da do ponedeljka nema uslova da proba robu,ok ispostovao sam znaci 2 dana od subote do ponedeljka,covek se javio tek u sredu nakon toga sa pricom kako ne radi ventilator,pa ako sam ja duzan da 4-5 dana nakon prijema robe cekam coveka da se on smiluje kako njemu odgovara,a posto on kaze da je kuler bio podmetnut papiricem to je bar odmah mogao da uoci i vrati paket,ponudio sam mu odstetu za tu graficku posto mu se ne svidja,nije prihvatio tako da ako sam ja zasluzio negativnu ocenu svaka cast,sve najbolje,clan nije uopste ni za kakvu saradnju,pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.