Лазар

Beograd | Čukarica

Član od: 05.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Članu sam poslao paket sve po dogovoru iako je na KP predstavljen pod drugim imenom. Paket koji je uredno stigao do njega, nije preuzeo jer je poštarina bila 200 din skuplja. Ja sam se ponudio da platim iznos koji je prešao preko poštarine, i da preuzme paket. Nisam dobio odgovor. Član mi ne odgovara na poruke i pozive, što daje očigledan odgovor da ne želi da preuzme paket. Ja mu ne bih dao negativnu ocenu, da se on meni javio i rekao da ne želi da preuzme paket, već izbegava svaki vid komunikacije. Člana ne preporučujem za saradnju jer se lažno predstavlja, izbegava komunikaciju i ne želi da preuzme paket koji sam mu poslao i jako je diskutabilna sumnjiva ličnost! Kao dokaz svega navedenog imam KP poruke i račun slanja paketa.
Ја вам се најискреније извињавам, мој брат је користио мој налог и стварно није поступио како треба, али дефинитивно неће више имати приступ мом налогу... Још једном се извињавам...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.